Landelijke Studentenvakbond

Kennismaken met het LSVb-bestuur?

zondag 24 juni 2018

Afgelopen zaterdag was het feest bij de LSVb, een wisselfeest om precies te zijn. Tariq, Pieter, Joyce, Stan en Lisa hebben het stokje overgedragen aan een nieuw bestuur. Carline, John, Annejet en Maarten staan te popelen om te beginnen. Daarom stellen wij ze even aan je voor!

 

Carline van Breugel – Voorzitter

Carline loopt al een jaartje bij de Landelijke Studentenvakbond rond als bestuurslid van het Student Overleg Medezeggenschap (SOM), het medezeggenschapsorgaan voor hogescholen in Nederland. Carline houdt komend jaar de contacten warm in politiek Den Haag. Daarnaast zal zij zich bezighouden met medezeggenschap, communicatie en internationalisering.


Annejet Lont – Secretaris

Annejet is secretaris van het bestuur. Zij zal komend jaar het bestuur coördineren en haar volledig inzetten op de toegankelijkheid en inclusiviteit van ons onderwijs. Iedereen zou moeten kunnen studeren, toch?


Maarten Heinemann – Penningmeester

Maarten loopt al een tijdje rond in de studentenvakbondswereld. Zo is Maarten actief bij de Nijmeegse studentenvakbond AKKU. Komend jaar zal Maarten als penningmeester niet alleen zorg dragen voor de financiën, maar ook voor onze federatie van lidbonden, de bekostiging van het onderwijs en het openbaar vervoer.

 

John van Harten – Vice-voorzitter

John is de echte dossiervreter van het bestuur. Hij houdt zich graag bezig met de inhoudelijke zaken binnen het onderwijs. Komend jaar focust John op de kwaliteit van ons onderwijs en de betaalbaarheid van kamers. Ook coördineert John ons onderzoeksbureau en stuurt hij Trainingen op Maat, het trainingsbureau van de LSVb, aan.