Landelijke Studentenvakbond

Trainingen op Maat (ToM)

Wil je jezelf of als bestuur verder ontwikkelen of willen jullie je een bepaalde vaardigheid eigen maken? Dan is Trainingen op Maat (ToM) het trainingsbureau voor jullie! ToM is het Trainingsbureau van de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) met toegankelijke trainingen, die op Maat gemaakt (en betaald) kunnen worden. Hierdoor kan je ieder trainingsonderwerp aanvragen en is deze persoonlijk afgestemd. Het doel van ToM is om de actieve student te ondersteunen, zodat iedereen het beste uit zijn of haar studietijd kan halen.

Vraag een training aan

ToM hanteert een flexibel tarief voor onze trainingen, waarbij de opdrachtgever bepaalt wat hij voor de training over heeft. Zo kunnen ook studentenorganisaties met een kleine beurs bij ons terecht voor een training. Meer informatie over de prijzen staat onder het kopje vergoeding.

Doordat iedere training afgestemd wordt op deelnemers, vergt dit voldoende voorbereidingstijd. Het is daarom belangrijk dat een training minimaal zes weken van te voren wordt aangevraagd.

Fysieke en online training

ToM organiseert zowel fysieke als online trainingen. Momenteel is het, door de nieuwe Corona maatregelen van 13-01-2021, niet mogelijk om trainingen fysiek te volgen.

Neem voor een vrijblijvend advies contact op via 030-2304050 of trainingen@lsvb.nl

Onze trainers