Landelijke Studentenvakbond

Trainingen op Maat (ToM)

Trainingen op Maat (ToM) is het Trainingsbureau van de Landelijke Studentenvakbond (LSVb). Willen jullie iets leren, maar weten jullie niet helemaal wat voor training daarbij past? Dan is ToM het trainingsbureau voor jullie! Met toegankelijke trainingen, die op maat gemaakt (en betaald) kunnen worden, ondersteunt ToM de actieve student, zodat iedereen het beste uit zijn of haar studietijd kan halen.

Vraag een training aan

We hanteren een flexibel tarief voor onze trainingen, waarbij de opdrachtgever bepaalt wat hij voor de training over heeft. Zo kunnen ook studentenorganisaties met een kleine beurs bij ons terecht voor een trainingsaanvraag.

Geen training is hetzelfde. ToM past namelijk haar trainingen zoveel mogelijk aan naar de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever. Dit gebeurt in goed overleg. Ieder type training is daarom bij ToM aan te vragen: de trainers van ToM zullen aan de slag gaan om er een geslaagde training van te maken. Op basis van iedere aanvraag worden passende en beschikbare trainers voor de aanvraag gezocht en gevonden.

Neem voor een vrijblijvend advies contact op via 030-2304050 of trainingen@lsvb.nl

Wil jij zelf ook trainingen geven? Solliciteer nu voor trainer!

 

Trainingen

Onze trainers