Landelijke Studentenvakbond

Trainingen op Maat (ToM)

Trainingen op Maat (ToM) is het Trainingsbureau van de Landelijke Studentenvakbond (LSVb). Willen jullie iets leren, maar weten jullie niet helemaal wat voor training daarbij past? Dan is ToM het trainingsbureau voor jullie! Met toegankelijke trainingen, die op maat gemaakt (en betaald) kunnen worden, ondersteunt ToM de actieve student, zodat iedereen het beste uit zijn of haar studietijd kan halen.

Vraag een training aan

We hanteren een flexibel tarief voor onze trainingen, waarbij de opdrachtgever bepaalt wat hij voor de training over heeft. Zo kunnen ook studentenorganisaties met een kleine beurs bij ons terecht voor een trainingsaanvraag.

Geen training is hetzelfde. ToM past namelijk haar trainingen zoveel mogelijk aan naar de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever. Dit gebeurt in goed overleg. Ieder type training is daarom bij ToM aan te vragen: de trainers van ToM zullen aan de slag gaan om er een geslaagde training van te maken. Op basis van iedere aanvraag worden passende en beschikbare trainers voor de aanvraag gezocht en gevonden.

Fysieke en digitale trainingen
Het is op dit moment weer mogelijk om fysieke trainingen op locatie te volgen met inachtneming van de geldende regels.
Daarnaast blijft het een mogelijkheid om digitaal een training te volgen, dit kan bij de intake worden besproken. Interesse? Vul ons online formulier in of mail naar trainingen@lsvb.nl.

Neem voor een vrijblijvend advies contact op via 030-2304050 of trainingen@lsvb.nl

Let op: Door veiligheidsmaatregelen omtrent het Coronavirus is de Landelijke Studentenvakbond vooralsnog niet altijd telefonisch te bereiken. Dat geldt nadrukkelijk ook voor diensten als bijvoorbeeld de Studentenlijn of Training op Maat. Uiteraard behandelen we alle aanvragen als ze binnenkomen via trainingen@lsvb.nl of het online formulier. Heb je een andere vraag? Mail naar het secretariaat via lsvb@lsvb.nl!

Onze trainers