Landelijke Studentenvakbond

Trainingen op Maat (ToM)

Wil je jezelf of als bestuur verder ontwikkelen of willen jullie je een bepaalde vaardigheid eigen maken? Dan is Trainingen op Maat (ToM) het trainingsbureau voor jullie! ToM is het Trainingsbureau van de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) met toegankelijke trainingen, die op Maat gemaakt (en betaald) kunnen worden. Hierdoor kan je ieder trainingsonderwerp aanvragen en is deze persoonlijk afgestemd. Het doel van ToM is om de actieve student te ondersteunen, zodat iedereen het beste uit zijn of haar studietijd kan halen.

 

ToM organiseert op dit moment zowel fysieke als online trainingen. Wij hanteren een flexibel tarief voor onze trainingen, waarbij de opdrachtgever bepaalt wat hij voor de training over heeft. Zo kunnen ook studentenorganisaties met een kleine beurs bij ons terecht voor een trainingsaanvraag.

Hieronder volgt een indicatie van de prijzen gebaseerd op wat voorgaande organisaties voor een training betaald hebben. Nogmaals, dit is slechts een indicatie, als opdrachtgever mag je hier zelf een voorstel voor doen.

  • Kleine studieverenigingen betalen vaak tussen de 125 en de 175 euro.
  • Grote verenigingen en medezeggenschapsraden van kleine instellingen betalen meestal tussen de 175 en de 300 euro.
  • Grotere universiteiten en hogescholen vaak rond de 450 euro.

Neem voor een vrijblijvend advies contact op via 030-2304050 beschikbaar op maandag en vrijdag of via trainingen@lsvb.nl

Trainingen

Je kan trainingen aanvragen via trainingen@lsvb.nl.

Geen training is hetzelfde. Trainingen op Maat (ToM) past namelijk haar trainingen zoveel mogelijk aan naar de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever. Dit gebeurt in goed overleg. Ieder type training is daarom bij ToM aan te vragen. Op basis van iedere aanvraag worden passende en beschikbare trainers voor de aanvraag gezocht en gevonden. De trainers van ToM zullen vervolgens aan de slag gaan om er een geslaagde training van te maken. Inspiratie nodig? Hieronder vind je een aantal trainingen die vaker vanuit ToM georganiseerd worden.

Inwerktrainingen

Ontwikkelen als team / bestuur

Trainingen voor persoonlijke ontwikkeling

Vaardigheden

Trainingen voor een Besturendag

Medezeggenschapsvaardigheden

Onze trainers