Landelijke Studentenvakbond

Trainingen op Maat (ToM)

Wil je jezelf of als bestuur verder ontwikkelen of willen jullie je een bepaalde vaardigheid eigen maken? Dan is Trainingen op Maat (ToM) het trainingsbureau voor jullie! ToM is het Trainingsbureau van de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) met toegankelijke trainingen, die op Maat gemaakt (en betaald) kunnen worden. Hierdoor kan je ieder trainingsonderwerp aanvragen en is deze persoonlijk afgestemd. Het doel van ToM is om de actieve student te ondersteunen, zodat iedereen het beste uit zijn of haar studietijd kan halen.

 

 

Wij hanteren een vast tarief van €457,27 voor elke training.

Neem voor een vrijblijvend advies contact op via 030-2304050 beschikbaar op maandag en vrijdag of via trainingen@lsvb.nl

Trainingen

Je kan trainingen aanvragen via trainingen@lsvb.nl.

Geen training is hetzelfde. Trainingen op Maat (ToM) past namelijk haar trainingen zoveel mogelijk aan naar de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever. Dit gebeurt in goed overleg. Ieder type training is daarom bij ToM aan te vragen. Op basis van iedere aanvraag worden passende en beschikbare trainers voor de aanvraag gezocht en gevonden. De trainers van ToM zullen vervolgens aan de slag gaan om er een geslaagde training van te maken. Inspiratie nodig? Hieronder vind je een aantal trainingen die vaker vanuit ToM georganiseerd worden.

Inwerktrainingen

Ontwikkelen als team / bestuur

Trainingen voor persoonlijke ontwikkeling

Vaardigheden

Trainingen voor een Besturendag

Medezeggenschapsvaardigheden

Onze trainers