Landelijke Studentenvakbond

Disclaimer

Disclaimer voor lsvb.nl

Landelijke Studentenvakbond (Kamer van Koophandel: 40479852), ook wel bekend als de LSVb, geeft jou hierbij toegang tot lsvb.nl. De LSVb publiceert hier teksten ter informatie, afbeeldingen en andere materialen. De LSVb behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan jou hierover in te lichten. De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

De LSVb probeert om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Alsnog is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De materialen die op de website worden aangeboden zijn zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment gewijzigd worden zonder voorafgaande mededeling van de LSVb. Daarnaast zijn alle prijzen op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Voor de hyperlinks naar websites of diensten van derden, die op de Website staan kan de LSVb ook geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom van deze materialen liggen bij LSVb. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van LSVb.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de Website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, wanneer daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Wijzigingen

De LSVb behoudt het recht de inhoud van deze Gebruiksvoorwaarden op elk gewenst moment te wijzigen. Deze wijzigingen gaan na publicatie ervan direct van kracht.