Landelijke Studentenvakbond

Lid Kascommissie (vrijwillig)

Gaat jouw hart sneller kloppen van cijfers, heb je een passie voor priemgetallen en geef je graag ongevraagd advies? Dan zoekt de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) jou! Voor het boekjaar 2023 is de LSVb op zoek naar een nieuw lid voor de Kascontrolecommissie. De Kasco is een orgaan gebonden aan de Algemene Ledenvergadering (ALV), bedoeld om toezicht te houden op de financiën van de LSVb door middel van controles.

Wat ga je doen?

Gedurende het jaar controleert de Kasco de financiële handelingen van de LSVb. Je bent iets drukker rondom het opstellen van de financiële halfjaarverslagen en de financiële jaarverslagen. Daarnaast geeft de kasco (on)gevraagd advies aan het bestuur en de ALV voor financiële aangelegenheden, bijvoorbeeld over de begroting en over het vermogensbeleid.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent bereid om je vrijwillig in te zetten voor de LSVb;
  • Je hebt affiniteit met financiën.
  • Ervaring als penningmeester- en/of kasco-lid is een pre, maar geen vereiste;
  • Je bent nauwkeurig, kritisch en hebt oog voor detail.

Solliciteren?

Reageer dan door een mailtje met jouw cv en een sollicitatiebrief te sturen naar kasco@lsvb.nl.

De gesprekken vinden plaats op ons kantoor in Utrecht. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen (030 2316464) of kijken op www.lsvb.nl.

We vinden het belangrijk dat onze organisatie een afspiegeling is van studerend Nederland en nodigen daarom mensen van allerlei achtergronden nadrukkelijk uit om te solliciteren.