Landelijke Studentenvakbond

Inwerk medewerker

Kun jij snel schakelen en vind je het leuk om met veel verschillende mensen contact te hebben? Ben jij een ster in het houden van overzicht, organiseren van trainingen en vooral het ondersteunen van het nieuwe bestuur? Lees dan snel verder! De Landelijke Studentenvakbond (LSVb) is namelijk op zoek naar een inwerkmedewerker.

Wat ga je doen?
Als inwerkmedewerker zal je bezig zijn met het inwerktraject van het nieuwe bestuur. Zowel tijdens de voorbereiding als de uitvoering. Het inwerktraject zal starten in de week van 15 april tot eind juni, wanneer het nieuwe bestuur wordt ingehamerd. In dit inwerktraject zal het nieuwe bestuur training krijgen van externe trainers, trainers van ons trainingsbureau, (oud-)bestuursleden en (oud)medewerkers.

Daarnaast zal het nieuwe bestuur getraind worden in de vorm van casussen en inwerkweekenden. Als inwerkmedewerker zal je contact hebben met al deze mensen en rekening houdend met alle agenda’s (inclusief die van het huidige bestuur). Tijdens het inwerktraject ben je bezig met de leerdoelen van de nieuwe bestuursleden zelf en hun ontwikkeling en de vaardigheden die horen bij het zijn van een LSVb-bestuur. Wellicht dat aan de hand daarvan het inwerktraject aangepast dient te worden of er moet nog een casus, training of inwerkmoment bij bedacht worden.

Zo maak je alles passend tot een mooi inwerktraject.

Wat verwachten we van jou?

  • Goed kunnen plannen en contact houden met anderen.
  • Didactisch inzicht
  • Creatief
  • Flexibel
  • Proactief  

Wat krijg je ervoor terug?

Een projectfunctie van 100 uur verspreid over de periode van half februari tot eind juni. In februari & maart zal het wat rustiger zijn, in april wanneer het nieuwe bestuur echt gaat beginnen zal de piek zitten en vervolgens zullen mei & juni net wat rustiger zijn maar wel drukker dan februari en maart. Met een vergoeding van 13,27 per uur, dit is inclusief vakantietoeslag en exclusief vakantiedagen. Verder heb je recht op een reƫle ov-reiskostenvergoeding

Solliciteren of meer informatie?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan uiterlijk 1 maart om 23:59 je motivatiebrief en CV naar elisa@lsvb.nl. Daar kun je ook naar mailen voor meer informatie over de vacature.

We vinden het belangrijk dat onze organisatie een afspiegeling is van studerend Nederland daarom streven we naar een inclusieve en diverse organisatie.