Landelijke Studentenvakbond

Federatiewiki – Trainingen op Maat

Wat is ToM?

Trainingen op Maat is het trainingsbureau van de LSVb. Bij ToM geven we trainingen aan alle actieve studenten in het hoger onderwijs, zoals de bonden, de medezeggenschap en studieverenigingsbesturen. Naast trainingen aan een specifieke groep worden er ook trainingen gegeven voor de achterban van een vereniging, op die manier kunnen we veel mensen bereiken.
Het doel is om met de trainingen jullie te ondersteunen in het bestuursjaar, trainingen die hierbij passen zijn bijvoorbeeld: samenwerken, teambuilding, timemanagement, feedback geven en ontvangen, daarnaast zijn er ook trainingen meer op de inhoud zoals sociale media, netwerken, presenteren, contact met de achterban etc. Op de website staan de globale trainingen met inhoud die we geven. Daarnaast is het ook altijd mogelijk een andere training aan te vragen omdat onze trainingen op maat worden gemaakt. 

Zo is er dit jaar door twee trainers een training gemaakt voor vertrouwenspersonen. Alles is in goed overleg mogelijk. 

De trainers

Bij ToM werken we met vrijwilligers die de trainingen geven, ze krijgen een opleidingsweekend en worden daarna door meer ervaren trainers mee genomen totdat ze alleen trainingen kunnen geven. Twee keer per jaar is er een opleidingsweekend, waar jij als bonder maar ook mensen uit jullie achterban naartoe kunnen. Voor ons is het dus van belang dat jullie bijdragen in de werving. Dan kunnen we trainingen blijven geven. 

Contact

Via de website: trainingenopmaat.nl of via lsvb.nl/diensten kan je een formulier invullen voor een trainingsaanvraag.

Telefoon: op de website staan het telefoonnummer dat bereikbaar is.

Mailen kan altijd via: trainingen@lsvb.nl

Geschreven door Anna-Thaya Bonzet