Landelijke Studentenvakbond

Federatiewiki – Secretariaat

Het secretariaat houdt overzicht van afspraken en activiteiten rondom de Landelijke studentenvakbond. Daarnaast voert het secretariaat naar aanleiding van actualiteiten en huidige bezigheden rondom de Landelijke Studentenvakbond haar taken uit. 

 De vaste werkzaamheden bestaan allereerst uit het te woord staan van studenten, media en organisaties die het bestuur en medewerkers om diverse redenen willen spreken. Indien nodig verbinden ze door met de juiste collega van bijvoorbeeld het bestuur, housing hotline of de studentenlijn. 

Ten tweede houden ze zich bezig met overzicht houden ze zich bezig met het agendabeheer van zowel het bestuur als medewerkers van de Landelijke Studentenvakbond. 

Tot slot doet het secretariaat haar uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen (Het bestuur, medewerkers en stagairs) prettig kan werken bij de Landelijke Studentenvakbond. Het secretariaat ondersteunt daarin door administratieve en operationele taken uit te voeren die bijdragen aan een fijn kantoor en een gezellige sfeer.  

Wil je meer weten over het secretariaat? Bel of mail via secretariaat@lsvb.nl of 030 231 64 64.