Landelijke Studentenvakbond

Federatiewiki – Federatiemedewerker

Is je bond in nood of wil je een bond oprichten? Schroom dan niet snel contact op te nemen met de federatiemedewerker! Deze persoon is verantwoordelijk voor het ordelijk verloop van de bonden en functioneert als adviseur en kennisbank over de federatie. De federatiemedewerker heeft vaste belrondjes met alle bonden van de federatie en zoekt actief nieuwe organisaties uit om zich aan te sluiten bij de federatie.

Voor beginnende bonden

Maak gebruik van de kennis van de federatiemedewerker omtrent de statuten, huishoudelijk reglement en alle vereisten van de LSVb. Je kan wekelijks een momentje prikken om elkaar op de hoogte te stellen van eventuele wijzigingen en nieuwe plannen en samen te werken aan de documenten die nodig zijn lid te worden van de LSVb.

Voor bestaande bonden

Alles wat er speelt binnen de bond maar wat misschien niet voor de oren van het LSVb bestuur moet komen kan langs de Federatiemedewerker. De taak is strikt bedoeld als ondersteunend orgaan voor de bonden die niet direct bezig is met de bezigheden van de LSVb. Zo kan je ervan op aan dat jouw verhaal bij de federatiemedewerker blijft en dat deze je kan ondersteunen en helpen bij wat voor problemen er zijn. Plan een belmoment in of stuur een berichtje.

Contact

Sebastiaan Manders

06 37 28 13 79

sebastiaan@lsvb.nl