Landelijke Studentenvakbond

Acquisitiemedewerker bij de Landelijke Studentenvakbond

Heb jij een hart voor de LSVb? Ben jij strategisch en een ster in het voeren van onderhandelingen? Wil je samen met het bestuur en een netwerk van betrokkenen bouwen aan een sterke, toekomstbestendige financiële positie voor de LSVb? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Je gaat samen met het bestuur en een netwerk van vrijwilligers op zoek naar een structurele acquisitie voor de Landelijke Studentenvakbond. Je hebt een leidende rol en legt contacten met mogelijke acquisitiepartners. Je onderhandelt in naam van de Landelijke Studentenvakbond. Dit doe je in samenspraak met het bestuur waarin jij een adviserende rol aanneemt.

Wie zoeken we?

  • Je bent bekend met het krachtenveld waar de LSVb zich in bevindt.
  • Je hebt kennis over het onderwijsveld en actoren daarbinnen.
  • Je hebt ervaring met het voeren van gesprekken op bestuurlijk niveau.
  • Je gaat zelfstandig te werk en hebt eigen ideeën over waar geworven kan worden.
  • Ervaring met acquisitie is een pre.
  • Ervaring bij de Landelijke Studentenvakbond of een verwante organisatie is een pre.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent een aanpakker.

Naast een Acquisitiemedewerker zoeken we mensen die zitting willen nemen in het netwerk dat meedenkt over acquisitie. Dit netwerk zal bestaan uit mensen die de LSVb en het Nederlands hoger onderwijsveld goed kennen. Zij adviseren de Acquisitiemedewerker en denken mee over acquisitiekansen.

Hoe ziet de functie eruit?

Je werkt bij de LSVb in projectverband als Acquisitiemedewerker. Er zijn 200 projecturen beschikbaar om de opdracht uit te voeren. Het is de ambitie om de opdracht uit te voeren in februari t/m half juni.

Omdat je vaak met externe partijen om de tafel zal zitten is het fijn als je flexibel bent. Voor je werkzaamheden krijg je een vergoeding van 13,- per uur, vakantietoeslag en exclusief vakantiedagen. Verder heb je recht op een reële OV reiskostenvergoeding.

Solliciteren of meer informatie?

Heb je interesse in de functie? Stuur dan uiterlijk voor 31 januari, om 23:59 je motivatie en CV naar linda@lsvb.nl. Heb je vragen na aanleiding van de vacature, neem dan contact op met Linda via (06)41521865 of via linda@lsvb.nl.

Heb je interesse om deel te nemen aan het acquisitienetwerk, neem dan ook contact op met Linda via één van de bovengenoemde wegen.