Landelijke Studentenvakbond

Kick-off event: Democratise higher education 

woensdag 31 januari 2024

Op 8 februari organiseert PAX, LSVb, LOF, SRVU en andere studentenraden een kick-off evenement dat in het teken staat van het veranderen van het hoger onderwijs. Studenten, docenten en iedereen die een verandering wilt maken, komen bij elkaar!

Tijdens het evenement worden er workshops en werksessies georganiseerd die in het teken staan om de macht naar studenten en leraren te brengen. Om samen te verenigen, strategie te bepalen en de machtsverhoudingen te draaien. Dit evenement is onze strijdkreet voor een meer democratische en participerende toekomst in het hoger onderwijs. Laten we ons verzamelen, onze stem verheffen en samen het systeem hervormen!

Tijdens het evenement worden de workshops “how to be an activist: Non-violent action and organizing” en “Not my system: discussing alternative methods. Daarna is er een werksessie waar er met elkaar gekeken worden naar de eisen, gezamenlijk een manifest, die gebruikt kan worden om druk uit te oefenen om verandering teweeg te brengen.

Wil je hier bij zijn of meer informatie, meld je dan hier aan! En wees bij de kick-off event 8 februari van 19:00 tot 21:30 in het Pax kantoor, St. Jacobusstraat 12 Utrecht.