Landelijke Studentenvakbond

Online event: Lucht je hart

Aankondiging - woensdag 24 maart 2021

Minister Van Engelshoven gaat aanstaande woensdag 31 maart tijdens de online bijeenkomst ‘Lucht je hart’ in gesprek met Maastrichtse studenten over de impact van corona op studenten en om samen te bespreken wat perspectief kan bieden. Studenten in het hoger onderwijs zijn van harte welkom om hier aan deel te nemen. Vertel onderwijsminister Van Engelshoven hoe het met je gaat, wat je nodig hebt en ontdek samen perspectief. Kortom, lucht je hart! De online bijeenkomsten worden georganiseerd door de studentenbelangenorganisaties LSVb, ISO, LKvV en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Doe mee via de livestream
De coronacrisis vraagt veel van iedereen en zeker ook van studenten.
Het gesprek zal gaan over waar studenten nú mee geholpen zijn en hoe ze aan het aankomende collegejaar gaan beginnen.
Naast de minister nemen onder meer Rianne Letschert, Luc Verburgh (voorzitter Hogeschool Zuyd), Bert Jongen (wethouder onderwijs Maastricht), Luuk Vogelaar (voorzitter Tragos), (Puck Slaats, vice-voorzitter Maastrichtse Studentenraad) en andere studenten deel.
Natuurlijk willen we dat zoveel mogelijk studenten meepraten, meekijken, en van zich laten horen.
Daarom is de bijeenkomst via een speciale livestream te volgen, daar kunnen studenten via Mentimeter en chat actief deelnemen.

Datum: woensdag 31 maart
Tijd: 16.30 – 18.00 uur

Aanmelden voor het event. (niet verplicht, maar wel handig)
Rechtstreekse link naar livestream