Landelijke Studentenvakbond

LSVb organiseert Inside-Out

Nieuwsbericht - dinsdag 16 oktober 2018

Op maandag 12 november 2018 organiseert de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) Inside-Out in CREA in Amsterdam. Het evenement richt zich op twee ‘burning questions’ voor (bijna) afstudeerders: ‘Wat ga ik doen na mijn studie en hoe kom ik daar eigenlijk achter?’ 

Programma 

Om 12:30 wordt het startschot gegeven voor de inloop, waarna we om 13:00 beginnen met een masterclass keuzes maken van keynote speaker Mark Siegenbeek van Heukelom, bekend van het boek ‘Is dit het nou’. Vanuit zijn eigen ervaring weet Mark hoe lastig deze fase van keuzes maken is en kan hij inzicht geven hoe hier het beste mee om te gaan. Daarna is het tijd voor lunch en om 14:30 starten workshops die zich richten op persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, verzorgd door verschillende ‘field experts’.

Bij het maken van keuzes kunnen ook tegenslagen op je pad komen. Hoe je effectief met tegenslagen om kan gaan en jezelf hierdoor niet uit het veld laat slaan, leer je tijdens de afsluitende training van Mind Elevators: ‘Fail your way forward’. Na afloop van de middag staat er een borrel voor jullie klaar!

Meedoen aan deze middag is gratis, maar vergeet je niet aan te melden!

Meer informatie kun je vinden op de website:

Inside-Out