Landelijke Studentenvakbond

Organiseer jij de eerste Studententop?

Vacature - woensdag 25 april 2018

Steek jij graag jouw handen uit de mouwen, heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij blij wanneer alles soepel verloopt? De Landelijke Studentenvakbond (LSVb) zoekt een event manager die ons op projectbasis helpt bij het organiseren van een groot studenten-event!

Wat ga jij doen?

Je bent verantwoordelijk voor de complete organisatie van een event voor Nederlandse studenten. Van promotie tot het plannen van een locatie. Je hebt hiervoor heel veel vrijheid maar ook alle hulp en begeleiding die je nodig hebt. Organiseer jij de eerste Studententop van Nederland? Lees dan snel verder!

Wat ben jij?

  • Enthousiast en creatief
  • Student (of nét afgestudeerd)
  • Flexibel beschikbaar van eind mei tot en met september 2018
  • Goed met draaiboeken en lijstjes

Wat krijg je ervoor terug?

Alle ondersteuning die jij nodig hebt, in ieder geval financieel. Wij betalen je €11,50 per uur en een vergoeding van jouw reiskosten (op basis van 40% korting met OV). Daarnaast krijg jij toegang tot ons kantoor in hartje Utrecht waar we elke dag gezellig met elkaar lunchen. Hoeveel tijd kost het? Gemiddeld vijf uur per week waarbij het in de beginfase rustiger zal zijn en de tijdsdruk richting de studententop zal toenemen.

Wie zijn wij?

Jouw studietijd nóg leuker maken: dat is al bijna 35 jaar onze missie. Sinds 1983 is de LSVb dé belangenbehartiger voor studerend Nederland. Dat betekent dat wij de belangen van ruim 700.000 studenten behartigen die binnen en buiten Nederland studeren. Van betaalbare kamers en beter onderwijs tot meer inspraak voor studenten: de LSVb is er voor jou! Wil je meer weten? Check onze site of volg ons op Instagram.

Heb je interesse?

Stuur ons in ieder geval voor 21 mei een mailtje! Stuur jouw CV en motivatie naar Joyce van Wegen (joyce@lsvb.nl). Ook als je nog vragen hebt of even wilt praten over deze vacature kun je contact opnemen met Joyce. Je kunt haar ook telefonisch bereiken via 030 231 6464.