Landelijke Studentenvakbond

Kom naar het LSVb Café over Diversiteit

Agenda - woensdag 25 april 2018

Diversiteit en inclusiviteit zijn op dit moment thema’s die de LSVb erg belangrijk vindt. De LSVb wil de ideeën van zoveel mogelijk studenten meenemen in onze acties. We hebben afgelopen tijd veel gelezen, gesproken en nagedacht met mensen in het onderwijsveld. Nu is het tijd om onze ideeën met jullie te delen. Waarom? Ten eerste omdat we willen weten of wij op de goede weg zitten. Daarnaast willen we heel graag met jou vervolgstappen gaan zetten op het gebied van diversiteit en inclusie.

Doe jij met ons mee? Kom op woensdagavond 6 juni naar het eerste LSVb café!

Programma

19:00 – Inloop + welkom
19:30 – Opening met sprekers over diversiteit op hogescholen en universiteiten
20:00 – Paneldiscussie
20:30 – Brainstorm
21:15 – Afsluiting en borrel

Locatie: Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond

Klik hier voor het Facebook-event

Aanmelden

Jij bent van harte uitgenodigd! Om een beeld te krijgen van hoeveel mensen wij mogen verwachten, is het fijn als jij je vooraf aanmeldt door hieronder je naam en e-mailadres achter te laten. Ook zonder aanmelding ben je welkom! Wil je meer weten, stuur een mailtje naar lsvb@lsvb.nl.