Landelijke Studentenvakbond

Landelijke Studentenvakbond organiseert debat met de VVD

dinsdag 16 januari 2018

Op vrijdag 16 februari organiseren de VVD en de Landelijke Studentenvakbond samen een debat over onderwijs. Het evenement vindt plaats in de Eerste Kamer. Het debat duurt van 14.45 tot 17.00, waarna iedereen welkom is bij de aansluitende netwerkborrel. Er wordt gediscussieerd over thema’s die van belang zijn voor studenten, ¬†zoals verengelsing van het hoger onderwijs of prestatiedruk onder studenten.

Sprekers zijn onder anderen Thom de Graaf (voorzitter Vereniging Hogescholen), Judith Tielen (Tweede Kamerlid VVD) en onze eigen voorzitter Tariq Sewbaransingh.  Daarnaast wordt de Hoger Onderwijs Scriptieprijs uitgereikt en is Minister van Engelshoven uitgenodigd voor een interview. Wil jij hierbij zijn? Meld je dan aan via dit formulier!