Landelijke Studentenvakbond

Studentenbond enthousiast over versnellingsagenda voor onderwijsinnovatie

Nieuwsbericht - woensdag 08 november 2017

Vandaag is op de SURF Onderwijsdagen de versnellingsagenda voor onderwijsinnovatie gepresenteerd. Daarin spreken de universiteiten, hogescholen en SURF met elkaar af de handen in een te slaan bij ICT in het hoger onderwijs. De Landelijke Studentenvakbond is enthousiast over de versnellingsagenda. “Goed gebruik van ICT helpt de toegankelijkheid en kwaliteit van het onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan het open beschikbaar maken van leermaterialen die docenten en studenten maken. We helpen graag mee om de agenda ook waar te maken” aldus Tariq Sewbaransingh, voorzitter van de studentenbond.

Informatie over de versnellingsagenda is te raadplegen via www.surf.nl/versnellingsagenda.