Landelijke Studentenvakbond

Het museum van onderwijsbezuinigingen

Actie - dinsdag 04 april 2017

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Er wordt een nieuw kabinet geformeerd. Gaan zij net zo hard bezuinigen op het hoger onderwijs als hun voorgangers of gaat hier eindelijk verandering in komen? Op Dinsdag 11 april trekt de LSVb de straat op onder het motto: Stop de onderwijsbezuinigingen! Dus kom op 11 april om 1 uur naar de Hofvijver in Den Haag en laat van je horen. Samen kunnen wij de 35-jarige trend van bezuinigingen een halt toeroepen!

Kom naar de opening van het Museum van Onderwijsbezuinigingen. Maak een reis door de geschiedenis van de Nederlandse bezuinigingspolitiek. Vind gebroken beloften terug, zie hoeveel beter je ouders het hadden in hun studententijd en aanschouw hoe het onderwijs jaar na jaar duurder werd. 35 jaar bezuinigingen: we brengen het allemaal in beeld.

Met deze actie roepen we de politiek op om het tij te keren. Laten we de politiek oproepen nu eindelijk te investeren in onze studies. Want het is tijd voor onderwijs!

Klik hier voor de link naar het Facebook evenement.

Het Museum is hier ook als PDF te downloaden.