Landelijke Studentenvakbond

De Student Kiest: hét lijsttrekkersdebat over hoger onderwijs

Nieuwsbericht - woensdag 01 februari 2017

Gelijke onderwijskansen, onderwijskwaliteit, aansluiting op de arbeidsmarkt, het sociaal leenstelsel en studentenhuisvesting; het zijn onderwerpen die tijdens de verkiezingscampagne uitgebreid aan bod zullen komen. Ook deze Tweede Kamerverkiezingen staat hoger onderwijs weer bovenaan de politieke agenda.

De politieke keuzes over het hoger onderwijsbeleid raken meer dan 700.000 studenten in Nederland. De landelijke studentenorganisaties, studentenverenigingen, hogescholen en universiteiten hebben daarom de handen ineen geslagen en organiseren op maandag 13 februari 2017 ‘De Student Kiest’, hét lijsttrekkersdebat over hoger onderwijs.

In het auditorium van de TU Delft, met honderden studenten en andere potentiële kiezers als publiek, dagen wij de lijsttrekkers van de grote partijen uit om in debat te gaan met hun politieke opponenten en met een belangrijke groep uit hun electoraat.

Het programma vindt plaats van 16:30 tot 17:30 uur.

Programma
16:15 uur: inloop en ontvangst
16:30 uur: start lijsttrekkersdebat
17:30 uur: einde debat + netwerkborrel

Locatie lijsttrekkersdebat
Auditorium, TU delft
Mekelweg 5, 2628 CD Delft

U bent van harte uitgenodigd om bij dit lijsttrekkersdebat aanwezig te zijn. Via onderstaande button kunt u zich aanmelden voor dit debat.

Meld je hier aan