Landelijke Studentenvakbond

LSVb en VVD organiseren samen debat over onderwijs in Eerste Kamer

Persberichten - woensdag 25 januari 2017

De Landelijke Studentenvakbond en de VVD organiseren een nieuwe editie van het tweejaarlijkse Onderwijscafé in de Eerste Kamer. Met de verkiezingen in aantocht wordt het ook voor het hoger onderwijs en studenten weer een spannend jaar. Hoe staat het ervoor met de toegankelijkheid van het onderwijs? En hoe belangrijk is de aansluiting op de arbeidsmarkt? Moet er meer of minder selectie aan de poort zijn?

Over deze onderwerpen en meer zal er op het scherpst van de snede worden gedebatteerd door onder anderen Michaël van Straalen (MKB Nederland), Jasper van Dijk (SP), Dennis Wiersma (VVD) en Lisa Westerveld (GroenLinks). Het Onderwijscafé wordt geopend door Mariëtte Hamer, voorzitter van de Sociaal-Economische Raad.  Geïnteresseerd? Het Onderwijscafé vindt plaats op 1 februari in de Eerste Kamer, tussen 15:00 en 17:00 met aansluitend een borrel. Iedereen is welkom vanaf 14:30. Je kan je hier voor het Onderwijscafé aanmelden. 

Meld je hier aan