Landelijke Studentenvakbond

LSVb zoekt nieuw bestuur

Nieuwsbericht - maandag 05 december 2016

Heb jij het in je om een jaar lang op te komen voor de belangen studerend Nederland? Wil jij je inzetten voor kwalitatief hoogstaand onderwijs, betaalbare huisvesting, meer inspraak voor studenten en goede voorlichting en begeleiding? Dan is een bestuursjaar bij de Landelijke studentenvakbond (LSVb) echt iets voor jou!

De LSVb heeft echt invloed op het beleid en als bestuurslid ga je regelmatig in gesprek met ambtenaren van ministeries, Kamerleden, onderwijsinstellingen, huisvestingsorganisaties en diverse andere organisaties. De organisatie bestaat uit vijf bestuursleden, ruim twintig medewerkers, en heel veel vrijwilligers, onder wie trainers, coaches en commissieleden. Bovendien ben je bestuur van een vereniging met negen lidbonden door het hele land, waar je veel mee samenwerkt.

Heb jij interesse of wil je meer informatie? Ga dan naar lsvb.nl/bestuursjaar.