Landelijke Studentenvakbond

Overlijdensbericht

Nieuwsbericht - dinsdag 19 juli 2016

Met verbijstering hebben wij het nieuws ontvangen dat één van onze oud-bestuurders, Marcel Spruit, is komen te overlijden. Marcel was penningmeester in het bestuur 2004-2005. Voor die tijd was hij ook al actief als bestuurder bij de Nijmeegse studentenbond AKKU. Na zijn bestuursjaar is hij tot 2009 zeer actief gebleven bij de LSVb. Zo was hij onder andere actief als lid van de kascommissie, als coach, als trainer en als lid van de sollicitatiecommissie. Marcel heeft zich in die periode vol passie ingezet voor de LSVb. Wij zijn hem ontzettend dankbaar voor zijn jarenlange inzet en zullen hem niet vergeten.

Marcel is afgelopen weekend plotseling komen te overlijden. Hij laat zijn vriendin, Merel Stolk, en hun twee jonge kinderen achter. Onze gedachten gaan uit naar de familie, vrienden, bestuursgenoten en andere nabestaanden. Wij wensen iedereen veel sterkte met het verwerken van dit verlies, namens de hele LSVb.

Het bestuur van de LSVb 2016-2017

Jarmo Berkhout, Julia Verheul, Jerom van Geffen, Joey Boon, Desi Gielkens