Landelijke Studentenvakbond

Doe jij mee met studentenwedstrijd EduChallenge?

Nieuwsbericht - donderdag 10 maart 2016

Ben jij student en heb je een goed idee over hoe het onderwijs beter kan? En vind je het leuk om hier met andere studenten over na te denken en zelfs te werken aan een oplossing? Dan mag jij tijdens de EduChallenge niet ontbreken!

Van 20 t/m 22 april vindt de EduChallenge in Utrecht plaats. Deze studentenwedstrijd is bedoeld voor HBO- en WO-studenten uit heel Nederland. De opleidingsrichting van de student is niet van belang; motivatie en interesse telt!

Tijdens de EduChallenge gaan studenten in teams (deze worden op de eerste dag samengesteld) aan de slag met een gezamenlijk gekozen innovatief idee. SURFnet is benieuwd welke kansen en mogelijkheden jij ziet in de nieuwste technologieën en innovatieve ICT-toepassingen in het onderwijs.

In drie dagen tijd wordt het idee omgezet in een concept of prototype. Dit onder begeleiding van coaches en experts uit het werkveld. Alle teams pitchen hun concept of prototype aan een jury, waarna de jury de winnaar bekend maakt. Dit team maakt onder andere kans op een prachtig prijzenpakket twv. €500,-.

Houd jij wel van een uitdaging? Meld je dan direct aan! Kijk voor meer informatie op www.educhallenge.nl of surf.nl/proeftuin