Landelijke Studentenvakbond

Voorzitterswissel binnen LSVb-bestuur

Persberichten - vrijdag 23 oktober 2015

De Landelijke Studentenvakbond is op zaterdag 24 oktober officieel van voorzitter gewisseld. Vicevoorzitter Stefan Wirken zal het stokje van Sara Spano overnemen. Sara Spano is de nieuwe vicevoorzitter geworden. De LSVb heeft zo besloten nadat Sara Spano had aangegeven zich graag op andere portefeuilles te willen richten.
Voorzitter Stefan Wirken: ‘’Ik ben blij dat er een oplossing is gevonden, en zie het als een nieuwe uitdaging’’.

Stefan Wirken heeft zijn bachelor rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam gehaald en zat daar twee jaar in de faculteitsraad en afgelopen jaar tevens in de universiteitsraad. Hij is daarnaast oprichter en voorzitter van de decentrale studentenpartij OpRecht. De samenstelling van het bestuur van de LSVb blijft verder ongewijzigd.