Landelijke Studentenvakbond

Het LOF zoekt opvolging

Nieuwsbericht - zondag 22 februari 2015

De vacature voor LOF-coördinator is geopend! Het Landelijk Overleg Fracties (LOF) is de stichting die zich inzet voor universitaire medezeggenschap. Het LOF organiseert allerlei activiteiten, bijeenkomsten en informatie-uitwisseling om de universitaire studentenmedezeggenschap in Nederland te ondersteunen en te verbeteren.

Wil jij vanaf 1 september 2015 een super uitdagende bestuursfunctie van 20 of 40 uur per week en wil je daarvoor een mooie beurs ontvangen? Solliciteer dan nu!
Dat kan door je motivatiebrief en CV te sturen naar leonie@lsvb.nl. Deadline is 20 maart.
Zie bijgevoegd vacatureboekje voor meer informatie, of vraag de functieomschrijving aan. Wil je een keertje koffie komen drinken of een dagje meelopen? Dat kan! Stuur dan ook even een mailtje. Hopelijk zien we je sollicitatie tegemoet.