Landelijke Studentenvakbond

Minister Bussemaker aanwezig bij VVD LSVb Onderwijscafé

Nieuwsbericht - zondag 01 februari 2015

Op 13 februari organiseert de LSVb samen met de VVD een onderwijsdebat in de Eerste Kamer. Het debat, waarin verschillende onderwerpen voorbij komen die met onderwijs te maken hebben, is toegankelijk voor alle studenten van Nederland.
Onderwijsprominenten als Minister Bussemaker, Anne Flierman (voorzitter NVAO), Thom de Graaf (voorzitter Vereniging Hogescholen), en Loek Hermans (oud minister van onderwijs) gaan samen met andere Eerste- en Tweede Kamerleden en studenten in discussie over onderwerpen als internationalisering, vraagfinanciering en accreditatie.

De VVD en de LSVb zijn deze samenwerking aangegaan om het onderwerp onderwijs weer op de kaart te zetten. De laatste maanden hebben beide partijen zich veelal bezig gehouden met het leenstelsel, het is nu tijd om ook de andere aspecten van het hoger onderwijs te bediscussiëren. Wij hopen op een spannend en prikkelend debat waarbij (onderwijs)bestuurders en studenten in een open debat toenadering zoeken.

Wil je het debat bijwonen? Stuur dan een mailtje naar lsvb@lsvb.nl. Opgeven kan tot 5 februari. Let op; vol is vol!