Landelijke Studentenvakbond

De LSVb stelt voor: Het epische secretariaatsteam

Verslag - maandag 29 december 2014

Het secretariaat van de LSVb bestaat uit drie mensen die elk een aantal dagen van de week werken. Op die manier zorgen we dat er doordeweeks altijd iemand op kantoor is.
Als secretariaatsmedewerkers zorgen we ervoor dat de kantoorbewoners (het bestuur, alle medewerkers en stagiairs) prettig kunnen werken. Zo nemen we de telefoon op, beantwoorden we alle binnenkomende email, plannen we afspraken, repareren we deurklinken en staan we klaar voor allerhande vragen en verzoeken van de mensen op kantoor.

Jelmer

Als ik voor het secretariaat werk vind ik het leuk om net even die stap extra te zetten: door een project of opdracht voor een kantoorbewoner zo af te ronden dat hij of zij daar extra energie van krijgt. Daarnaast vind ik het erg tof om iets te verbeteren aan de manier waarop we hier werken: bijvoorbeeld door een Excelsheet die al jarenlang gebruikt wordt slimmer in elkaar te zetten of door de digitale agenda van het kantoor te herstructureren.

Naast mijn baan als secretariaatsmedewerker werk ik bij de LSVb ook als co├Ârdinator van allerlei projecten rondom de voorgestelde afschaffing van de basisbeurs. Als ik niet aan het werk ben spreek ik graag af met vrienden voor wat gezelligheid of om een rondje te gaan fietsen. Daarnaast beleef ik ook veel plezier aan een aantal freelance programmeeropdrachten die ik uitvoer.

Hester

Als secretariaatsmedewerker ben ik de toegangspoort naar de LSVb. Alle algemene telefoontjes en mailtjes komen bij het secretariaat binnen. De meeste mails en telefoontjes handel ik zelf af, maar als dat niet kan dan is het mooi om ervoor te zorgen dat de berichten en vragen bij de juiste personen terechtkomen. Het interessante aan deze functie is dat ik over allerlei onderwerpen die hier spelen wel wat meekrijg.

Judith

Als de nieuwste en beste aanwinst van het secretariaat houd ik me vooral ook bezig met uitvogelen hoe het eigenlijk allemaal werkt hier. Gelukkig weet iedereen om me heen heel veel over de LSVb. Mijn passie ligt bij de telefoon opnemen, hier droom ik soms zelfs over. Ook mails beantwoorden vind ik keileuk! Het kan mij niet gek genoeg. Ook ben ik fan van flauwe humor. Ondanks dat ik het heerlijk vind om werk van anderen uit handen te nemen, besteed ik het schrijven van stukjes graag uit.

Vandaag (30 december 2014) is de laatste dag dat je kunt solliciteren op de functie van secretariaatsmedewerker. Lijkt het je wat? Bekijk dan gauw de vacature