Landelijke Studentenvakbond

Denktank Internationalisering

Nieuwsbericht - woensdag 02 april 2014

Ben jij naar het buitenland geweest voor je studie of een stage, of overweeg je om dat in de toekomst te doen? Dan horen wij graag jouw mening tijdens de denktank op OCW!

Op dinsdag 15 april van 15:00-17:00 uur organiseren het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap (OCW) OCW, het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) een denktank over internationalisering binnen het hoger onderwijs. Stimuleert jouw hogeschool of universiteit studenten om naar het buitenland te gaan? Is hier voldoende ruimte voor binnen de huidige studieprogramma’s? En wat is zo’n buitenlandervaring eigenlijk waard? Deze thema’s zullen centraal staan tijdens de denktank.

Wij gaan graag het gesprek met jou aan over deze onderwerpen. Je kunt je aanmelden door voor vrijdag 11 april een mail te sturen naar lsvb@lsvb.nl. Na afloop nodigen we je graag uit voor een borrel.