Landelijke Studentenvakbond

Vacature: Coördinator Trainingsbureau (11 uur/week)

Weet jij mensen te motiveren en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan zoekt de LSVb jou! Voor ons Trainingsbureau, Trainingen om Maat, zoeken we een coördinator. Wil jij een steentje bijdragen aan het ondersteunen, begeleiden en opleiden van (bestuurlijk) actieve studenten door heel Nederland?  Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je houdt, samen met een collega, contact met en zorgt voor het opleiden, begeleiden en motiveren van de trainers (enthousiaste en gedreven (oud-)studenten die onder andere afkomstig zijn uit de medezeggenschap, studentenvakbonden en studentbesturen) door middel van het organiseren van trainingsdagen, teambuildingsactiviteiten en twee jaarlijkse opleidingsweekenden.

Je coördineert de aanvragen voor trainingen die binnenkomen en je koppelt trainers aan opdrachtgevers. Verder verzorg je de financiële afwikkeling van trainingsaanvragen en ben je verantwoordelijk voor het waarborgen en het verbeteren van de kwaliteit van de trainingen en de dienstverlening.

Wat verwachten we van jou?

De trainerspoule van Trainingen op Maat bestaat uit zo’n 40 vrijwilligers. Dus is het van belang dat je als trainingscoördinator mensen weet te motiveren en over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast ben je:

  • Administratief en organisatorisch sterk;
  • Enkele weekenden verspreid over het jaar beschikbaar bent voor trainings-, teambuildings-en sollicitatiedagen;
  • Bij voorkeur bekend met het geven van trainingen.

Wat krijg je ervoor terug?

Een uitdagende bijbaan van bij voorkeur elf uur per week. (In overleg is het mogelijk dat deze voor acht uur is, geef dat dan duidelijk aan in je motivatiebrief) De functie start 18 maart.

Je ontvangt een vergoeding van € 12,00 bruto per uur. Dit is inclusief vakantiedagen en –toeslag. Je hebt recht op een reiskostenvergoeding op basis van 40% korting met OV.

Een plekje op ons kantoor in hartje Utrecht waar we elke dag met elkaar lunchen en na werktijd vaak nog een drankje met elkaar drinken.

Solliciteren of meer informatie?

Heb je interesse in deze functie? Solliciteren kan tot en met 3 maart. Stuur een motivatiebrief met je CV naar de LSVb, t.a.v. John van Harten (John@lsvb.nl).

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Gijsbert Brinkman (06- 2702 13 75) of kijken op www.lsvb.nl/trainingen