Landelijke Studentenvakbond

Vacature: Coördinator Trainingsbureau (11 uur/week)

Wil jij een steentje bijdragen aan het ondersteunen, begeleiden en opleiden van (bestuurlijk) actieve studenten door heel Nederland? Dan zoekt de LSVb jou! Voor ons Trainingsbureau 'Trainingen op Maat', zoeken we twee coördinatoren voor 11 uur per week. Weet jij mensen te motiveren en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Of ben jij goed in het verbeteren van alles wat komt kijken bij het proces: van aanvraag naar training? Lees dan snel verder!

Wat gaan jullie doen?

Samen met je nieuwe collega houdt je contact met en zorgen jullie voor het opleiden, begeleiden en motiveren van de trainers (enthousiaste en gedreven (oud-)studenten die onder andere afkomstig zijn uit de medezeggenschap, studentenvakbonden en studentbesturen) door middel van het organiseren van trainingsdagen, teambuildingsactiviteiten en tweejaarlijkse opleidingsweekenden. Daarnaast coördineren jullie de aanvragen voor trainingen die binnenkomen en koppelen jullie de trainers aan opdrachtgevers. Verder verzorgen jullie de financiële afwikkeling van de aangevraagde training en zijn jullie verantwoordelijk voor het waarborgen en het verbeteren van de kwaliteit van de trainingen en de dienstverlening. We zoeken een team dat samen in staat is om het bureau verder te professionaliseren en in staat zijn onze trainers verder te (laten) ontwikkelen.

Wat verwachten we van jou?

De trainerspoule van Trainingen op Maat bestaat uit zo’n 40 vrijwilligers en omdat we ons Trainingsbureau natuurlijk steeds willen blijven ontwikkelen zoeken we dus iemand die in zijn kracht staat om mensen te motiveren (de vrijwilligers) en daarnaast iemand die het leuk vindt om uitvoering te geven aan verbeterslagen in de interne structuur van het Trainingsbureau.

Uiteindelijk zullen jullie natuurlijk veel moeten samenwerken en zullen de profielen niet geheel gescheiden zijn en is het vooral belangrijk elkaar goed aan te kunnen vullen. Herken jij je meer in een van de twee profielen? Dan ben je uitgenodigd dit specifiek te benoemen in je motivatie.

Als toekomstige coördinator ben je:

  • In staat onze groep vrijwilligers in hun kracht te zetten;
  • (en/of)
  • Administratief en organisatorisch sterk;
  • Enkele weekenden verspreid over het jaar beschikbaar bent voor trainings-, teambuildings-en sollicitatiedagen;
  • Bekend met het geven van trainingen (pré).

Omdat de functies bieden halverwege juni zullen beginnen en we je nog in willen werken zou het fijn zijn als je vanaf begin juni beschikbaar bent. Mocht dit niet lukken laat het dan even weten.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een uitdagende bijbaan van elf uur per week, en de uren zijn flexibel inzetbaar.
  • De functies starten halverwege juni.
  • Je ontvangt een vergoeding van € 12,00 bruto per uur (dit is inclusief vakantiedagen en –toeslag). Je hebt recht op een reiskostenvergoeding op basis van 40% korting met OV.
  • Een plekje op ons gezellige kantoor in hartje Utrecht, waar we elke dag met elkaar lunchen en na werktijd vaak nog een drankje met elkaar drinken.

Solliciteren of meer informatie?

Heb je interesse in deze functie? Solliciteren kan tot en met 29 mei. Stuur een motivatiebrief met je CV naar de LSVb, t.a.v. John van Harten (John@lsvb.nl). Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Maudi Wagenvoort (06- 15 603 624) of kijken op www.lsvb.nl.


Gerelateerd