Landelijke Studentenvakbond

Vacature Zorgverzekeringmedewerker (6 uur p/w)

Ben je geïnteresseerd in het thema studentenwelzijn en benieuwd naar welke projecten er bedacht worden om daadwerkelijk iets kunnen veranderen op dit gebied? Wil jij samen met ons bepalen welke projecten zo goed in elkaar zitten dat ze gefinancierd zullen gaan worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
De Landelijke Studentenvakbond heeft namelijk gezamenlijk met het Interstedelijk Studentenoverleg (ISO) een collectieve zorgverzekering. Vanuit de opbrengsten van deze zorgverzekering kunnen binnenkort studentenwelzijn projecten worden gefinancierd. We zijn daarom op zoek naar een medewerker die ons kan ondersteunen bij het uitkeren van deze middelen. Het gaat dan zowel om de administratieve kant, zoals het compleet maken van subsidieaanvragen, als om het inschatten of deze wel of niet gesubsidieerd moeten worden.

Momenteel is het fonds nog echt in oprichting dus worden de procedures rondom de aanvragen uitgewerkt en wordt er aan een website gewerkt. Hier zul jij dan ook een bijdrage aan gaan leveren. Je zult daarbij worden ondersteund door een medewerker van het ISO, die al langer voor de zorgverzekering werkt en 6 uur per week beschikbaar is. Wanneer de website en procedures rondom de aanvragen eenmaal af zijn zul je je bezig houden met de beoordeling van subsidieaanvragen, het compleet maken daarvan en de promotie van het fonds. Per begin april zal er een plekje bij ons vrijkomen voor 6 uur per week: ideaal te combineren met je studie of een andere bijbaan!

Wie wij zoeken?

  • We zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft met procesmatig werken en op een feitelijke basis een inschatting kan maken over het wel of niet honoreren van subsidieaanvragen (ervaring met subsidieaanvragen is geen vereiste en natuurlijk aan te leren).
  • Een deel van de werkzaamheden zal ook het checken of aanvragen compleet zijn omvatten en contact zoeken met de aanvragers wanneer dit niet het geval is.
  • Omdat het fonds nog in ontwikkeling is en je daar zelf ook een bijdrage aan zult leveren is het belangrijk dat je kunt omgaan met soms wat abstracte opdrachten, assertief bent ingesteld en het leuk vindt om bezig te zijn met evaluatie- en verbeterprocessen.

Praktische informatie
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en je CV vóór 24 maart naar Carline van Breugel (carline@lsvb.nl). Als medewerker zorgverzekering ben je in dienst van de LSVb maar werk je voor het fonds. De functie zal ergens begin april van start gaan. Je ontvangt een vergoeding van € 12,00 bruto per uur. Dit is inclusief vakantiedagen en –toeslag. Je hebt recht op een reiskostenvergoeding op basis van 40% korting met OV. Voor meer informatie kun je bellen (030-2316464) of kijken op www.lsvb.nl.


Gerelateerd