Landelijke Studentenvakbond

Vacature ‘Train de Trainer’!

Ben je al een tijdje trainer en heb je zin om iets nieuws te leren? Wil jij de komende jaren een bijdrage leveren aan het opleiden van nieuwe generaties trainers bij Trainingen op Maat (ToM)? Wil je in een team met twee andere Train de Trainers (TdT’ers) een fantastisch Train de Trainers-traject vormgeven in het voorjaar van 2021? Dat kan, we zijn weer op zoek naar nieuwe TdT’ers! Solliciteer uiterlijk 16 november en wie weet word jij onderdeel van het team van Train de Trainers van ToM!

Wat doe je als TdT’er?

Als Train de Trainer ben je betrokken bij het volledige opleidingstraject van nieuwe trainers, van sollicitatie tot eindevaluatie. Je verzorgt samen met je collega’s het inhoudelijke programma op het TdT-weekend in maart/april en  tijdens de voorbereidende dag. Het hele traject is “Op Maat”, waarbij je rekening houdt met de behoeften van de nieuwe trainers en de kwaliteiten van jezelf en jouw collega’s. 

Wie zoeken we? 

Wij zoeken twee enthousiaste trainers die al aardig wat ervaring hebben in het geven van trainingen en/of het opleiden van jonge mensen. Daarnaast ben je bereid om je verder te verdiepen in de theorie en praktijk op het gebied van trainen en kan je op een metaniveau naar trainen (leren) kijken. We zoeken niet naar de perfecte TdT’er, maar vooral iemand die nog veel wilt leren als junior binnen het team!

We verwachten van een TdT'er dat die zich committeert tot 3 opleidingstrajecten in het voorjaar (2021 tot en met 2023) en zoeken zodoende iemand die zich wil blijven ontwikkelen. Ten slotte verwachten we dat je tot en met het weekend in avonden en/of weekenden beschikbaar bent om te vergaderen of trainingen uit te werken.

Wat krijg jij?

Train de Trainer worden is een enorm leerzame ervaring en een goede manier om jezelf verder te ontwikkelen als trainer. Je kan daarnaast op aanvraag begeleiding krijgen vanuit Trainingen op Maat in de vorm van trainingen of coaching en je kan gebruik maken van de faciliteiten op ons kantoor in Utrecht. Ten slotte heb je recht op reiskostenvergoeding krijg je als team een vrijwilligersvergoeding die onderling verdeeld wordt.

Solliciteren?

Solliciteren kan tot en met maandag 16 november 12.00 door een motivatiebrief en CV te sturen naar trainingen@lsvb.nl. Naar aanleiding daarvan zullen sollicitatiegesprekken worden gehouden in diezelfde week. Voor het sollicitatiegesprek vragen we je een training van 15 minuten voor te bereiden. Na afloop van die training zullen we je vragen je keuzes toe te lichten. Het weekend en de voorbereidende dag staan op dit moment nog niet vast, we zullen dit zo snel mogelijk communiceren. 

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem contact op met Anne-Thaya, coördinator van Trainingen op Maat, 0626327495 of annethaya@lsvb.nl