Landelijke Studentenvakbond

Vacature: Systeembeheerder

Zoek jij een leuke uitdaging bij een middelgrote organisatie met een eigen serverruimte en flink wat mogelijkheden om ook te experimenteren? Dan is deze functie iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een nieuwe systeembeheerder voor 8~12 uur per week, ideaal om naast je studie of andere bijbaan op te pakken. Jij bent als systeembeheerder verantwoordelijk voor het up & running houden van onze ICT op kantoor. Daarnaast ben je in staat om structurele (creatieve) oplossingen te bedenken om het leven op kantoor te vergemakkelijken, en nieuwe functionaliteiten te testen en te implementeren.  (MBO studenten worden voor deze functie ook uitgenodigd om te solliciteren).

Wat ga je doen?

In deze functie houd je je o.a. bezig met het installeren, testen, pro actief beheren, onderhouden en bewaken van de IT op kantoor en de cloud. Daarnaast adviseer je de organisatie over nieuwe mogelijkheden/verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor de server, systemen, telefonie en het netwerk. Het is een technische en verantwoordelijke functie, groot genoeg voor de uitdaging en klein genoeg voor de startende IT’er.

Wat verwachten we van jou?

Bij de LSVb hebben we een aantal eigen servers en maken we voornamelijk gebruik van een microsoft windows omgeving, daarom verwachten we ook dat jij kennis en ervaring hebt van  het beheren van een windows omgeving of bereidt bent hiervoor een cursus te volgen.

De volgende skills zouden wij graag van jou zien:

  • Ervaring als systeembeheerder in een organisatie met Windows server 2016,
  • Communicatief vaardig;
  • Zelfstandig en bereid om vakkennis up to date te houden;
  • Analytisch sterk en in staat planmatig problemen op te lossen;

Het is een pré als:

  • Microsoft certificaten worden gewaardeerd (zoals MCSA/MCTIP)
  • Voorliefde voor open source software
  • Kennis Proxmox; verschillende Linux distributies waaronder Debian en CentOS; YeaStar VOIP centrale; Gsuite, FreeNAS en is basis kennis van bash handig.

Wil jij hier iets van (bij)leren? Dan bieden wij jou graag boeken, cursussen en/of trainingen om jou te helpen.

Wat krijg je ervoor terug?

Een uitdagende bijbaan van voor acht tot twaalf uur per week, op ons kantoor in hartje Utrecht waar we elke dag met elkaar lunchen en na werktijd vaak nog een drankje met elkaar drinken. De functie kan per direct van start gaan! Je ontvangt een vergoeding van € 12,00 bruto per uur. Dit is inclusief vakantiedagen en –toeslag. Je hebt recht op een reiskostenvergoeding op basis van 40% korting met OV.

Praktische informatie.

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en je CV uiterlijk zondag 24 maart naar Maarten Heinemann (Maarten@lsvb.nl). Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met de vorige netwerkbeheerder Joey Boon (joey@lsvb.nl) of kijken op www.lsvb.nl.


Gerelateerd