Landelijke Studentenvakbond

Vacature: Secretariaatsmedewerker

Kun jij snel schakelen en vind je het leuk om met veel verschillende mensen contact te hebben? Ben jij een ster in het houden van overzicht, organiseren van evenementen en vooral ondersteunen van een bestuur en medewerkers binnen een dynamische organisatie? Lees dan snel verder! De Landelijke Studentenvakbond (LSVb) is namelijk op zoek naar een medewerker voor het secretariaat ter ondersteuning van haar activiteiten.

Wat ga je doen?
De LSVb wordt dagelijks op diverse manieren door verschillende personen en instanties benaderd. Als secretariaatsmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt. Je staat mensen vriendelijk te woord via telefoon, e-mail en in het echt. Je hebt het vermogen om in te schatten wat, wanneer en voor wie relevant is. Naast de vaste werkzaamheden varieert het takenpakket ook naar aanleiding van de actualiteiten en huidige bezigheden van de LSVb. Bij het secretariaat werk je in een team met twee andere collega’s waarbij jullie de dagen in de week verdelen. Gezamenlijk stellen jullie het rooster vast, wat betekent dat het mogelijk is om de werkdagen flexibel in te delen. We zijn op zoek naar versterking voor 4-12 uur per week in de zomermaanden, met uitzicht op een contract van 16 uur vanaf september.

Wie ben jij?

  • Je vindt het leuk om het bestuur en andere medewerkers te ondersteunen, bijvoorbeeld bij het plannen van afspraken en beheren van hun agenda.
  • Je kan goed overzicht houden en je bent daarom goed in staat om met verschillende taken tegelijkertijd bezig te zijn.
  • Bij het uitvoeren van deze verschillende taken heb je oog voor detail en werk je gestructureerd en zelfstandig.
  • Je bent beschikbaar voor minimaal één jaar.
  • Je hebt affiniteit met studenten en de visie van de LSVb.

Wat krijg je ervoor terug?
Een bijbaan van eerst 4-12 uur en dan 16 uur per week. Je kan in de week van 4 juli beginnen. Je werkt op ons kantoor in hartje Utrecht waar we elke dag met elkaar lunchen en regelmatig buiten werktijd om gezellige dingen doen. Je ontvangt een vergoeding van € 12,50 bruto per uur (inclusief vakantiedagen en -toeslag. Verder heb je recht op een OV reiskostenvergoeding op basis van 40% korting.

Solliciteren of meer informatie?
Vragen over de vacature? Mail naar lsvb@lsvb.nl, bel naar 030 2316464 of kijk op www.lsvb.nl. Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan uiterlijk 30 juni (23.59u) aanstaande. Stuur een sollicitatiebrief met je CV naar Nol van Gerven via nol@lsvb.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 27 juni.

Benieuwd hoe het werk van een secretariaatsmedewerker er precies uitziet? Luister naar aflevering 10 van onze podcast met secretariaatsmedewerker Marisa!

We vinden het belangrijk dat onze organisatie een afspiegeling is van studerend Nederland en nodigen daarom mensen van allerlei achtergronden nadrukkelijk uit om te solliciteren.