Landelijke Studentenvakbond

Vacature: Secretariaatsmedewerker (12 uur)

Kun jij snel schakelen en vind je het leuk om met veel verschillende mensen contact te hebben? Ben jij een ster in het houden van overzicht, organiseren van evenementen en vooral ondersteunen van een bestuur en medewerkers binnen een dynamische organisatie? Lees dan snel verder! De Landelijke Studentenvakbond (LSVb) is namelijk op zoek naar een medewerker voor het secretariaat ter ondersteuning van haar activiteiten.


Wat ga je doen?
De LSVb wordt dagelijks op diverse manieren, door verschillende personen en instanties benaderd. Als secretariaatsmedewerker ben je hier het eerste aanspreekpunt voor. Je staat mensen vriendelijk te woord via telefoon, e-mail en in het echt. Je hebt het vermogen om in te schatten wat, wanneer en voor wie relevant is. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning en veel andere organisatorische taken binnen de LSVb. Je bent daarmee een steunpilaar voor het bestuur en de medewerkers. Naast de vaste werkzaamheden varieert het takenpakket ook naar aanleiding van de actualiteiten en huidige bezigheden van de LSVb.

Bij het secretariaat werk je in een team met twee andere collega’s waarbij jullie de dagen in de week verdelen. Gezamenlijk stellen jullie het rooster vast, wat betekent dat het mogelijk is om de werkdagen flexibel in te delen. In principe werkt een secretariaatsmedewerker één dag van 8 uur en een dagdeel van 4 uur. Een van de secretariaatsmedewerkers heeft daarnaast de functie ‘bestuurssecretariaat’. In deze functie werk je 8 normale secretariaat-uren (1 dag) maar zijn de andere 4 uur verspreid over de week. Je maakt de agenda en de notulen van de bestuursvergadering en je helpt mee het overzicht te houden op bijvoorbeeld een jaarplanning en de beleidsdoelen.


Wat verwachten we van jou?

  • Je kan goed overzicht houden en je bent daarom goed in staat om met verschillende taken tegelijkertijd bezig te zijn.
  • Bij het uitvoeren van deze verschillende taken heb je veel oog voor detail en werk je gestructureerd en zelfstandig.
  • Je bent beschikbaar voor minimaal één jaar.
  • Verder heb je affiniteit met studenten en de visie van de LSVb.
  • Kennis over digitale veiligheid en privacy of motivatie om je daarin te verdiepen is een pre. De LSVb wil graag professionaliseren op dit gebied en is daarom benieuwd naar je ideeën!


Wat krijg je ervoor terug?
Een bijbaan van 12 uur per week in een jonge werkomgeving die we zo inclusief mogelijk proberen te maken. Het inwerken begint in de week van 28 juni. Normaal gesproken vinden de werkzaamheden plaats op ons kantoor in hartje Utrecht waar we elke dag met elkaar lunchen en regelmatig buiten werktijd om gezellige dingen doen. Gezien de huidige omstandigheden werken we nu nog vooral vanuit huis, maar we hopen zo spoedig mogelijk weer alle medewerkers op het kantoor een plekje te kunnen geven. Je ontvangt een vergoeding van € 12,00 bruto per uur. Dit is inclusief vakantiedagen- en toeslag. Verder heb je recht op een OV reiskostenvergoeding op basis van 40% korting.


Solliciteren of meer informatie?
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan uiterlijk 21 juni je motivatiebrief en CV naar Joshua de Roos (joshua@lsvb.nl) Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met de LSVb (lsvb@lsvb.nl of 030 2316464) of kijken op www.lsvb.nl.


We vinden het belangrijk dat onze organisatie een afspiegeling is van studerend Nederland en nodigen daarom nadrukkelijk mensen van allerlei achtergronden uit om te solliciteren.