Vacature Projectmedewerker hbo

Ben jij een trotse hbo’er die het belangrijk vindt dat de stem van hbo-studenten gehoord wordt? Kun jij goed zelfstandig werken, eigen projecten starten en constructief en kritisch meedenken over de organisatie? Lees dan snel verder! De Landelijke Studentenvakbond (LSVb) is namelijk op zoek naar een projectmedewerker hbo die kan helpen de binding met het hbo te versterken.  

Wat ga je doen?

De LSVb wil graag opkomen voor de belangen van studenten op zowel hogescholen als universiteiten. Helaas lukt het soms nog te weinig om studenten van hogescholen te bereiken. Als projectmedewerker hbo denk je kritisch mee over hoe de interne organisatie verbeterd kan worden om die studenten wel te bereiken. Je neemt de sollicitatieprocedures en website onder de loep, leidt een hbo-werkgroep met onze lokale lidbonden in goede banen en denkt soms mee over communicatie naar buiten. Daarnaast voer je gesprekken met mensen binnen de organisatie om te ontdekken hoe de organisatie nog toegankelijker kan worden voor hbo-studenten.

Heb je zelf nog goede ideeën over hoe deze functie het beste in te vullen is, dan moedigen we je alleen maar aan die te noemen. Deze tijdelijke functie is nieuw in het leven geroepen en is dus ook nog open voor eigen invulling.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt aantoonbare affiniteit met het hbo
  • Je bent in staat kritisch mee te denken over de organisatie en kan goed zelfstandig projecten opzetten en uitvoeren
  • Je kan met een frisse en objectieve blik naar de LSVb kijken
  • Je hebt affiniteit met de visie van de LSVb

Wat krijg je ervoor terug?

Een tijdelijke bijbaan van minstens 6 uur per week tot het einde van het jaar met mogelijkheid tot verlenging in een jonge werkomgeving die we zo inclusief mogelijk proberen te maken. De werkzaamheden vinden plaats op ons kantoor in hartje Utrecht waar we regelmatig met elkaar lunchen en buiten werktijd om gezellige dingen doen. Je ontvangt een vergoeding van € 12,00 bruto per uur. Dit is inclusief vakantiedagen- en toeslag. Verder heb je recht op een OV-reiskostenvergoeding op basis van 40% korting.

Solliciteren of meer informatie?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan uiterlijk 27 oktober je motivatiebrief en CV naar Joshua de Roos (joshua@lsvb.nl) Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met de LSVb (lsvb@lsvb.nl of 030 2316464).

We nodigen iedereen die zich kandidaat wil stellen uit om zich aan te melden. Met iedereen bedoelen we mensen van alle genders, etnische achtergronden, en met of zonder beperking. Ook maken je seksuele oriëntatie of geloof niet uit.