Landelijke Studentenvakbond

Vacature Medewerker Studentenwelzijnfonds (6 uur p/w)

Ben je geïnteresseerd in het thema studentenwelzijn? Heb jij een idee over wat voor projecten verandering teweeg kunnen brengen op dit gebied? Dan zijn wij op zoek naar jou! In jouw functie als medewerker Studentenwelzijnfonds bepaal je met ons welke studentenwelzijnprojecten een extra steuntje in de rug verdienen en financiering verdienen.

De functie

De Landelijke Studentenvakbond heeft gezamenlijk met het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) een collectieve zorgverzekering voor studenten (https://www.studentengoedverzekerd.nl/). Vanuit de opbrengsten van deze zorgverzekering willen we projecten financieren die het mentale en fysieke welzijn van studenten bevordert. We zijn daarom op zoek naar een medewerker die ons hierbij kan ondersteunen.

Het gaat dan zowel om de administratieve kant, zoals het compleet maken en controleren van subsidieaanvragen die bij ons worden gedaan, als om het advies geven of deze wel of niet gesubsidieerd moeten worden. Ook zul jij je bezig houden met de promotie van het fonds. Hiernaast is het fonds nog in ontwikkeling en zuls je de huidige systemen en procedures gaan evalueren en verbeteren. Je zult daarbij worden ondersteund door een medewerker van het ISO, die al langer voor Studenten Goed Verzekerd werkt en ook 6 uur per week beschikbaar is voor werkzaamheden voor het fonds. Meer informatie over het fonds is te vinden op https://studentenwelzijnfonds.nl/

Per half november komt de functie vrij voor 6 uur in de week: ideaal te combineren met je studie of een andere bijbaan!

Wie wij zoeken?

  • We zijn op zoek naar iemand die goed is in procesmatig werken en op een feitelijke basis een inschatting kan maken over het wel of niet honoreren van subsidieaanvragen (ervaring met subsidieaanvragen is geen vereiste en is natuurlijk aan te leren).
  • Een groot deel van je werkzaamheden zal bestaan uit contact onderhouden met aanvragers. Daarom zoeken we iemand die het leuk vindt om met veel verschillende mensen in contact te staan en hier vaardigheid in heeft. Deze communicatieve kwaliteiten komen ook van pas bij de samenwerking met je directe collega bij het ISO.
  • Omdat het fonds nog in ontwikkeling is en je daar zelf ook een bijdrage aan zult leveren, is het belangrijk dat je flexibel en assertief bent ingesteld en het leuk vindt om bezig te zijn met evaluatie- en verbeterprocessen. Een kritische houding wordt daarbij erg gewaardeerd!

 

Praktische informatie

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en je CV vóór 7 november 23.59 naar Roos van Leeuwen (roos@lsvb.nl). Als medewerker Studentenwelzijnfonds ben je in dienst van de LSVb, maar werk je voor Studenten Goed Verzekerd. Voor meer informatie kun je bellen (030-2316464) of kijken op www.lsvb.nl.


Gerelateerd