Landelijke Studentenvakbond

Vacature: medewerker Bewegingsopbouw

Wil jij het verschil maken voor heel studerend Nederland én ben jij een sociale vlinder? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Landelijke Studentenvakbond is een federatie van lokale studentenbonden. De LSVb biedt allerlei diensten voor studenten en behartigt de belangen van studenten in het onderwijsveld en de politiek – zo vertegenwoordigen wij de belangen van meer dan 800.000 studenten op hogescholen en universiteiten!

Wat ga je doen?

Als medewerker Bewegingsopbouw van de Landelijke Studentenvakbond sta je in het hart van de studentenbeweging. Door studenten samen te brengen, creëren wij verbinding en vergroten we onze politieke invloed. Als medewerker Bewegingsopbouw is het jouw taak om steunleden te werven, activeren en faciliteren. Dat doe je onder andere door persoonlijk contact met studenten, het organiseren van evenementen, gebruik maken van online tools, en werken aan maatschappelijke campagnes. Je hebt veel vrijheid in deze functie om je ideeën zelf vorm te geven en (eigen) projecten op te pakken, hierbij werk je nauw samen met collega’s in een zeer gezellig kantoor in het hartje van Utrecht.

De LSVb is een kleine en hechte organisatie waarin initiatief nemen en creativiteit ruim baan krijgt. Regelmatig worden er sociale activiteiten en trainingen georganiseerd, waar je als medewerker altijd bij mag aansluiten.

Wie ben jij?

  • Jij bent maatschappelijk betrokken, enthousiast en geïnteresseerd in wat er zich in de politiek afspeelt.
  • Je bent sociaal en beschikt over goede mensenkennis.
  • Je weet mensen te boeien, te activeren en te binden. En beschikt over een goed taalniveau om dit mondeling en schriftelijk te communiceren.
  • Je voelt je verantwoordelijk en pakt werk zelfstandig op.  Je krijgt namelijk veel vrijheid en verantwoordelijkheid en draait volledig mee in de organisatie.
  • Je bent innovatief en ook proactief: je weet hoe je samenwerking met anderen kan laten leiden tot toffe resultaten.
  • Je wil graag deel uitmaken van de Landelijke Studentenvakbond en vindt het leuk om ook buiten je vaste werkzaamheden om bij te dragen aan de organisatie.
  • Je bent vanaf (half) september minstens één jaar beschikbaar.

​​

Wat bieden wij?

Een bijbaan van 12 uur per week in een jonge werkomgeving, waar veel aandacht is voor inclusiviteit en persoonlijke groei. Het grootste deel van je werkzaamheden vindt plaats op ons kantoor in hartje Utrecht, waar we elke dag met elkaar lunchen en regelmatig buiten werktijd gezellige dingen doen. Je ontvangt een salaris van €12,50 bruto per uur. Dit is inclusief vakantiedagen- en toeslag. Verder heb je recht op een OV reiskostenvergoeding op basis van 40% korting.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan uiterlijk vrijdag 26 augustus om 23:59 uur aanstaande. Stuur je sollicitatiebrief (max. 1 A4) en je CV naar Shivan Meijs (shivan@lsvb.nl). Voor meer informatie kun je Shivan mailen, bellen (030-2316464) of kijken op www.lsvb.nl.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de eerste week van september . Houd hier rekening mee als je solliciteert. De gesprekken vinden in principe plaats op ons kantoor in Utrecht, maar mocht je de voorkeur hebben voor een digitaal gesprek, dan is dat in overleg ook mogelijk.

We vinden het belangrijk dat onze organisatie een afspiegeling is van studerend Nederland en nodigen daarom mensen van allerlei achtergronden nadrukkelijk uit om te solliciteren.