Landelijke Studentenvakbond

Vacature: Financieel medewerker

Ben jij zelfstandig, kan je goed het overzicht bewaren, en werk jij nauwkeurig? Dan zoekt de LSVb jou! De Landelijke Studentenvakbond is een federatie van lidbonden, verspreid over de Nederlandse studentensteden. De LSVb biedt allerlei nuttige diensten voor studenten en behartigt de belangen van studenten in het onderwijsveld en de politiek. Uiteraard dienen wij ook onze eigen boekhouding te onderhouden, en daarvoor zijn wij opzoek naar een financieel medewerker voor 12 uur in de week. (MBO studenten worden voor deze functie ook uitgenodigd om te solliciteren).

Wat ga je doen?
Als financieel medewerker ondersteun je de penningmeester en het bestuur in financieel administratieve taken, zoals het verwerken van facturen, klaarzetten van incasso’s en het opstellen van overzichten. Je onderhoudt daarnaast de debiteuren- en crediteurenadministratie en waak jij je veiligheid van de financiële processen binnen de organisatie.

Je hebt veel verantwoordelijkheid en werkt veel zelfstandig binnen je functie. De penningmeester uit het bestuur blijft eindverantwoordelijk voor de financiën, en zal daarom nauw met jou samenwerken. In de praktijk betekent dat je alle stappen, van declaraties tot factuur, zelfstandig weet te verwerken en de betalingen klaarzet voor verzending. Na controle van de pennignmeester gaat het geld over de balie!

Je werktijden zijn flexibel in te delen, gezien het feit je structureel samenwerkt met de penningmeester is enige regelmaat in de dagdelen die je werkt wenselijk.

 

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent administratief sterk;
  • Je bent zelfstandig, analytisch en secuur;
  • Boekhoudkundig ervaring is een pré, maar geen vereiste. Studerend leren vinden wij belangrijker dan het al weten;
  • MBO / HBO / WO student in de richting van bedrijfsadministratie, accountancy of commerciële- of bedrijfseconomie is een pré, maar geen vereiste.

Wat krijg je ervoor terug?
Een uitdagende bijbaan van 12 uur per week in hartje Utrecht, waar we elke dag met elkaar lunchen en na werktijd nog een drankje met elkaar drinken. Een kans om een boekhoudprogramma (King) eigen te maken.  Je ontvangt een vergoeding van €12,00 bruto per uur. Dit is inclusief vakantiedagen en –toeslag. Je hebt recht op reiskostenvergoeding op basis van 40% korting met OV.

Praktische informatie
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en je CV uiterlijk zondag 24 maart naar Maarten Heinemann (Maarten@lsvb.nl). Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met de financieel medewerker Edjaz Frogh (edjaz@lsvb.nl) of kijken op www.lsvb.nl.


Gerelateerd