Landelijke Studentenvakbond

Vacature: financieel medewerker

Ben jij zelfstandig, werk jij nauwkeurig en zou je graag meer leren over boekhouden? Dan zoekt de LSVb jou! De Landelijke Studentenvakbond is de belangenbehartiger van studerend Nederland in het onderwijsveld en de politiek. Uiteraard onderhouden wij ook onze eigen boekhouding, en daarvoor zijn wij op zoek naar een financieel medewerker voor 12 uur in de week.

Wat ga je doen?

Als financieel medewerker ondersteun je de penningmeester en het bestuur in financieel-administratieve taken, zoals het verwerken van facturen, klaarzetten van incasso’s en het opstellen van overzichten. Je onderhoudt daarnaast de debiteuren- en crediteurenadministratie en waakt over de financiële processen binnen de organisatie.

Je hebt veel verantwoordelijkheid en werkt vaak zelfstandig binnen je functie. De penningmeester uit het bestuur blijft eindverantwoordelijk voor de financiën en zal daarom nauw met jou samenwerken. Praktisch wil dit zeggen dat je alles van declaraties tot facturen zelfstandig weet te verwerken en de betalingen klaarzet voor verzending. Na controle van de penningmeester wordt het geld eruit gestuurd!

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent administratief sterk, zelfstandig en secuur;
  • Je bent bereid om 12 uur in de week op ons kantoor te komen werken, natuurlijk met inachtneming van de coronaregels;
  • Hoewel je werktijden flexibel kan indelen, is enige regelmaat in de dagdelen die je werkt fijn. Ook is het een pré als je voor langere tijd bij de LSVb kan blijven werken;
  • Boekhoudkundige ervaring of een relevante opleiding op het mbo, hbo of wo is een pré, maar geen vereiste. Al doende leren vinden wij belangrijker dan het al weten;

Wat krijg je ervoor terug?

Een uitdagende bijbaan in hartje Utrecht, waar we normaal gesproken elke dag met elkaar lunchen en van tijd tot tijd gezellige activiteiten met medewerkers organiseren. Een inclusieve werksfeer waarbinnen veel ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en een kans om een boekhoudprogramma (King) eigen te maken.

Je ontvangt een vergoeding van €12,00 bruto per uur. Dit is inclusief vakantiedagen en –toeslag. Je hebt recht op reiskostenvergoeding op basis van 40% korting met OV.

Praktische informatie

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en je CV uiterlijk maandag 14 juni naar Nol van Gerven (nol@lsvb.nl). Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met de financieel medewerker Edjaz Frogh (edjaz@lsvb.nl) of kijken op www.lsvb.nl.

We vinden het belangrijk dat onze organisatie een afspiegeling is van studerend Nederland en nodigen daarom nadrukkelijk mensen van allerlei achtergronden uit om te solliciteren.