Landelijke Studentenvakbond

vacature Financieel Medewerker

Ben jij zelfstandig, kan je goed het overzicht bewaren en werk jij nauwkeurig? Dan zoekt de LSVb jou! De Landelijke Studentenvakbond is een federatie van lidbonden, verspreid over de Nederlandse studentensteden. De LSVb biedt allerlei nuttige diensten voor studenten en behartigt de belangen van studenten in het onderwijsveld en de politiek. Uiteraard dienen wij ook onze eigen boekhouding te onderhouden en daarvoor zijn wij opzoek naar een financieel medewerker (mbo/hbo/wo) voor 12 uur in de week. Ook mbo-studenten moedigen wij aan te solliciteren voor deze functie. 

Wat ga je doen?

Als financieel medewerker ondersteun je de penningmeester en het bestuur op het gebied van financiën. In de praktijk zul je verschillende taken op je nemen: van het controleren of declaraties kloppen tot het invullen en verwerken van de cijfers in het boekhoudprogramma. Hierbij onderhoud je de debiteuren- en crediteurenadministratie en waak je over de veiligheid van de financiële processen binnen de organisatie. Tot slot zet jij de betalingen klaar voor verzending die na controle van de penningmeester over de balie gaan dankzij jouw werk! We verwachten niet dat je dit allemaal al kan, maar gaan het je leren. 

Je hebt veel verantwoordelijkheid en werkt vooral zelfstandig binnen je functie. De penningmeester uit het bestuur blijft eindverantwoordelijk voor de financiën, en zal daarom nauw met jou samenwerken. Je werktijden zijn flexibel in te delen, maar gezien de nauwe samenwerking is enige regelmaat in de dagdelen die je werkt wenselijk.

Wat verwachten we van jou? 

  • Je bent administratief sterk; 
  • Je bent zelfstandig, analytisch en secuur; 
  • Boekhoudkundig ervaring is een pré, maar geen vereiste. Studerend leren vinden wij belangrijker dan het al weten; 
  • Je bent mbo/hbo/wo student in de richting van bedrijfsadministratie, accountancy of commerciële- of bedrijfseconomie. Dit is een pré, maar geen vereiste. 

Wat krijg je ervoor terug? 

Een uitdagende bijbaan van 12 uur per week in hartje Utrecht, waar we elke dag met elkaar lunchen en na werktijd nog een drankje met elkaar drinken. Daarbij krijg je de kans om ervaring op te doen met boekhoudprogramma KING. 

Je ontvangt een vergoeding van €12,00 bruto per uur. Dit is inclusief vakantiedagen en –toeslag. Je hebt recht op reiskostenvergoeding op basis van 40% korting met OV. Tot slot vindt de LSVb het belangrijk dat jij je persoonlijk kan ontwikkelen, daarom stellen wij maandelijks twee uren beschikbaar voor persoonlijke coaching.

Praktische informatie

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en je CV uiterlijk 10 mei 23.59u naar Alex Tess Rutten (alex@lsvb.nl). Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met de financieel medewerker Sam Buisman (sam.buisman@lsvb.nl) of kijken op www.lsvb.nl. De sollicitatiegesprekken zullen, wanneer je uitgenodigd wordt, digitaal plaatsvinden in week 20.

In verband met de corona maatregelen is het even aanpassen wat (in)werken betreft. We zullen dit in zo goed mogelijk overleg doen, en samen zoeken naar de mogelijkheden om de functie zo snel mogelijk van start te laten gaan.