Landelijke Studentenvakbond

Vacature: Coördinator Trainingsbureau

Weet jij mensen te motiveren en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan zoekt de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) jou! Voor ons Trainingsbureau, Trainingen om Maat, zoeken we een coördinator voor 11 uur per week. Wil jij bijdragen aan het ondersteunen, begeleiden en opleiden van (bestuurlijk) actieve studenten door heel Nederland? Lees dan snel verder!

De trainerspoule van Trainingen op Maat bestaat uit zo’n 40 vrijwilligers; enthousiaste en gedreven (oud-)studenten afkomstig uit de medezeggenschap, studentenvakbonden en studentbesturen. Als trainingscoördinator mensen vind je het leuk om mensen te motiveren, overzicht te houden en activiteiten en trainingen te organiseren.

Wat ga je doen?
Samen met je mede-coördinator houd je contact met trainers en opdrachtgevers en help je met het opleiden en begeleiden van de trainers. Dit doe je middels het organiseren van trainingsdagen, teambuildingsactiviteiten en twee opleidingsweekenden, een in het voorjaar en een in het najaar. Je coördineert de aanvragen voor trainingen die binnenkomen, koppelt trainers aan opdrachtgevers en bent verantwoordelijk voor het waarborgen en het verbeteren van de kwaliteit van de trainingen. Verder zorg je ervoor dat de financiële afronding goed verloopt en houd je het overzicht over alle taken.

Wat verwachten we van jou?

  • Je weet mensen te begeleiden en bent benaderbaar.
  • Je denkt vooruit en werkt secuur en overzichtelijk.
  • Je gaat ondernemend, oplossingsgericht en zelfstandig te werk.
  • Bij voorkeur ben je bekend met het geven en/of coördineren van trainingen.
  • Het is een pré als je ervaring hebt in de actieve studentenwereld.
  • Je bent enkele weekenden per jaar beschikbaar voor trainings-, teambuildings- en sollicitatiedagen. Beschikbaar tijdens het opleidingsweekend voor nieuwe trainers van 1-3 oktober en de voorbereidende dag op 25 september, is een enorme pré.

Wat krijg je ervoor terug?
Een bijbaan van 11 uur per week in een jonge werkomgeving. Normaal gesproken vinden de werkzaamheden plaats op ons kantoor in hartje Utrecht waar we elke dag met elkaar lunchen en regelmatig buiten werktijd om gezellige dingen doen. Je ontvangt een vergoeding van € 12,00 bruto per uur. Dit is inclusief vakantiedagen- en toeslag. Verder heb je recht op een OV reiskostenvergoeding op basis van 40% korting.


Solliciteren of meer informatie?
Stuur dan uiterlijk 16 augustus 2021 vóór 17:00 een motivatiebrief en CV naar de LSVb, t.a.v. Ivy Dirksen (ivy@lsvb.nl). Voor meer informatie over de vacature kan je hier kijken of contact opnemen met de Inge Aarts via (030) 230 40 50. De sollicitatiegesprekken zullen, wanneer je uitgenodigd wordt, plaatsvinden in week 34. De gesprekken zullen plaatsvinden op ons kantoor, mocht er een reden zijn dat je niet naar kantoor kan komen, laat dat weten bij je sollicitatie.
Het inwerken zal plaatsvinden in de periode van 1 t/m 3 september.

We vinden het belangrijk dat onze organisatie een afspiegeling is van studerend Nederland en nodigen daarom mensen van allerlei achtergronden nadrukkelijk uit om te solliciteren.