Landelijke Studentenvakbond

Vacature: Coördinator loket kwaliteitsafspraken (8 uur/week)

Vind jij het leuk om met veel verschillende mensen contact te onderhouden, ben jij in sterk in het houden van overzicht en uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden? Dan zijn wij opzoek naar jou! De Landelijke studentenvakbond (LSVb) zoekt een medewerker voor het coördineren van het loket kwaliteitsafspraken www.kwaliteitsafspraken.nl. Wil jij een steentje bijdragen aan het ondersteunen, begeleiden en opleiden van een groep experts van de medezeggenschap?  Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je houdt, samen met een collega, contact met en zorgt voor het opleiden, begeleiden en coördineren van de expertpoule. Deze poule bestaat uit (oud)studenten, medewerkers van onderwijsinstellingen, en externe experts.  Je collega is verantwoordelijk voor het onderhoud van de website, jij bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor een correcte aansturing van de expertpoule. Samen dragen jullie verantwoordelijkheid voor de beantwoording van vragen die binnen komen bij het loket.

Jij coördineert de vragen en verzoeken die binnenkomen voor de expertpoule en je koppelt de juiste mensen aan de vragenstellers. Verder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen en het verbeteren van de kwaliteit van de expertpoule en de dienstverlening.

Wat verwachten we van jou?

De expertpoule gaat bestaan uit 3-8 personen. Dus is het van belang dat je als coördinator mensen weet te motiveren, weet aan te sturen en over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast ben je:

  • Iemand die gestructureerd werkt;
  • Administratief en organisatorisch sterk;
  • Bij bekend met de kwaliteitsafspraken (pré).

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een uitdagende bijbaan van acht uur per week: en die uren zijn flexibel inzetbaar.
  • De functie start per direct.
  • Je ontvangt een vergoeding van € 12,00 bruto per uur (dit is inclusief vakantiedagen en –toeslag). Je hebt recht op een reiskostenvergoeding op basis van 40% korting met OV.
  • Een plekje op ons gezellige kantoor in hartje Utrecht, waar we elke dag met elkaar lunchen en na werktijd vaak nog een drankje met elkaar drinken.

Solliciteren of meer informatie?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en je CV uiterlijk zondag 2 juni naar Maarten Heinemann (Maarten@lsvb.nl). Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Maarten Heinemann (tel: 06 415 218 65 ) en rondkijken op www.kwaliteitsafspraken.nl.


Gerelateerd