Landelijke Studentenvakbond

Vacature: Coördinator loket kwaliteitsafspraken (8 uur/week)

Weet jij mensen te motiveren en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Wil jij een steentje bijdragen aan het ondersteunen, begeleiden en opleiden een groep experts van de medezeggenschap?  Dan zoekt de LSVb jou! Voor onze expertpoule achter het loket (www.kwaliteitsafspraken.nl) zoeken we een coördinator. 

Wat ga je doen?
Je houdt, samen met een collega, contact met en zorgt voor het opleiden, begeleiden en motiveren van de expertpoule (enthousiaste en gedreven (oud-)studenten). Je collega is verantwoordelijk voor het onderhoud van de website. Samen dragen jullie verantwoordelijkheid voor de beantwoording van vragen die binnen komen bij het loket.

Jij coördineert de vragen en verzoeken die binnenkomen voor de expertpoule en je koppelt de juiste mensen aan de vragenstellers. Verder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen en het verbeteren van de kwaliteit van de expertpoule en de dienstverlening.

Wat verwachten we van jou?

De expertpoule gaat bestaan uit 3-8 personen. Dus is het van belang dat je als coördinator mensen weet te motiveren, weet aan te sturen en over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast ben je:

  • Administratief en organisatorisch sterk;
  • (Bij voorkeur) bekend met de kwaliteitsafspraken

Wat krijg je ervoor terug?
Een uitdagende bijbaan van voor acht uur per week, op ons kantoor in hartje Utrecht waar we elke dag met elkaar lunchen en na werktijd vaak nog een drankje met elkaar drinken. De functie kan per direct van start gaan! Je ontvangt een vergoeding van € 12,00 bruto per uur. Dit is inclusief vakantiedagen en –toeslag. Je hebt recht op een reiskostenvergoeding op basis van 40% korting met OV.

Solliciteren of meer informatie?
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en je CV uiterlijk zondag 24 maart naar Maarten Heinemann (Maarten@lsvb.nl). Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Maarten Heinemann (tel: 06 415 218 65 ) en rondkijken op www.kwaliteitsafspraken.nl.


Gerelateerd