Landelijke Studentenvakbond

Vacature communicatiemedewerker (12 uur)

Ben jij social media helemaal de baas en wil jij meewerken aan gave campagnes voor studenten in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Landelijke Studentenvakbond is een federatie van lidbonden, verspreid over de Nederlandse studentensteden. De LSVb biedt allerlei nuttige diensten voor studenten en behartigt de belangen van studenten in het onderwijsveld en de politiek - zo vertegenwoordigen wij de belangen van meer dan 750.000 studenten in het hoger onderwijs!

Wat ga je doen?

Je bent samen met de andere medewerker van #teamcommunicatie verantwoordelijk voor de communicatie van de LSVb. Denk aan social media, het beheren van de website, het uitzetten van diverse campagnes en organiseren en promoten van events. Of het nou om video's gaat of een campagnestrategie - samen met je teamgenoten maak je mooie, aansprekende content voor de LSVb en krijgt daarbij veel vrijheid om de creatieve uitingen van de organisatie zelf vorm te geven. De LSVb is een kleine maar hechte organisatie waarin initiatief nemen en creativiteit ruim baan krijgt. Je hebt wekelijks een bijeenkomst met je aansturend bestuurslid, waar de taken verdeeld worden en je vooruitblikt naar de komende weken. Je werkuren zijn flexibel, en wanneer mogelijk (i.v.m. de Coronacrisis en RIVM richtlijnen) ben je altijd welkom in ons kantoor in hartje Utrecht.

Wie ben jij?

Jij bent nieuwsgierig, maatschappelijk betrokken en hartstikke enthousiast om aan de slag te gaan. Je weet wat studenten bezighoudt en wilt de wereld van het hoger onderwijs nog beter leren kennen.

  • Een hbo- of wo-opleiding. Bijvoorbeeld in de richting van communicatie, media en journalistiek of CMD. Volg je een andere opleiding? Geen probleem! Iedere enthousiaste student kan op deze vacature reageren.
  • Ervaring met het Adobe pakket (Indesign etc.) is een must voor deze functie.
  • Je hebt een goed oog voor aansprekende content, bij voorkeur heb je al enige ervaring met het creëren van (social) content.
  • Je voelt je verantwoordelijk en pakt jouw werk zelfstandig op. Je krijgt namelijk veel vrijheid en verantwoordelijkheid en draait volledig mee in de organisatie.
  • Je bent per vanaf 1 november beschikbaar voor in ieder geval een half jaar en voor 12 uur per week.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast relevante werkervaring en de mogelijkheid om jouw netwerk uit te breiden met mensen en organisaties uit de wereld van het (hoger) onderwijs ontvang je een vergoeding van €12,00 bruto per uur (dit is inclusief vakantiedagen en –toeslag) en je hebt recht op OV-reiskostenvergoeding op basis van 40% korting.

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan uiterlijk 25 oktober (23:59) aanstaande. Stuur een sollicitatiebrief met je CV naar de LSVb, t.a.v. Lyle Muns (lyle@lsvb.nl). Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen (030 2316464) of kijken op www.lsvb.nl.