Landelijke Studentenvakbond

Vacature communicatiemedewerker

LSVb zoekt creatief brein!

De Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) is een federatie van 10 lidbonden verspreid over de Nederlandse studentensteden. De LSVb biedt allerlei diensten aan die nuttig zijn voor studenten. Daarnaast overlegt de LSVb met het onderwijsveld, de politiek en de ministeries. Zo vertegenwoordigen wij de belangen van meer dan 700.000 studenten in het hoger onderwijs!

Wat ga je doen?

Je bent samen met de andere medewerker van #teamcommunicatie verantwoordelijk voor de communicatie van de LSVb. Denk aan social media, het beheren van de website, het uitzetten van diverse campagnes en organiseren en promoten van events. Je krijgt beschikking over de LSVb brandbook maar daarnaast krijg enorm veel vrijheid om de creatieve uitingen van de organisatie zelf vorm te geven. De LSVb is een kleine maar hechte organisatie waarin initiatief nemen en creativiteit ruim baan krijgt. Je hebt wekelijks een bijeenkomst met je aansturend bestuurslid, dan verdeel je de taken en blik je vooruit naar de week. Je werkuren zijn flexibel en je werkt in principe op kantoor. Ons kantoor is super goed bereikbaar en ligt in hartje Utrecht.

Wie ben jij?

Jij bent nieuwsgierig, maatschappelijk betrokken en hartstikke enthousiast om aan de slag te gaan. Je weet wat studenten bezighoudt en wilt de wereld van het hoger onderwijs nog beter leren kennen.

  • Een hbo- of wo-opleiding. Bijvoorbeeld in de richting van communicatie, media en journalistiek of CMD. Volg je een andere opleiding? Geen probleem! Iedere enthousiaste student kan op deze vacature reageren.
  • Ervaring met het Adobe pakket (Indesign etc.) is een must voor deze functie.
  • Je hebt een goed oog voor aansprekende content, bij voorkeur heb je al enige ervaring met het creëren van (social) content.
  • Je voelt je verantwoordelijk en pakt jouw werk zelfstandig op. Je krijgt namelijk veel vrijheid en verantwoordelijkheid en draait volledig mee in de organisatie.
  • Je bent per vanaf 1 september 2019, maar het liefst vanaf midden augustus beschikbaar voor in ieder geval een half jaar en voor 12 uur per week.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast relevante werkervaring en de mogelijkheid om jouw netwerk uit te breiden met mensen en organisaties uit de wereld van het (hoger) onderwijs ontvang je een vergoeding van €12,00 bruto per uur (dit is inclusief vakantiedagen en –toeslag) en je hebt recht op OV-reiskostenvergoeding op basis van 40% korting.

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan uiterlijk 26 augustus (23:59) aanstaande. Stuur een sollicitatiebrief met je CV naar de LSVb, t.a.v. Alex Tess Rutten (alex@lsvb.nl). Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen (030 2316464) of kijken op www.lsvb.nl.


Gerelateerd