Landelijke Studentenvakbond

Beleidsmedewerker Studentenhuisvesting (10 uur p/w)

Heb jij de passie om studentenhuisvesting te verbeteren? Wil jij je persoonlijk inzetten voor het terugdringen van het kamertekort? Ga je er eigenhandig voor zorgen dat studenten eindelijk een eerlijke prijs gaan betalen voor hun kamer? Solliciteer dan bij de Landelijke Studentenvakbond (LSVb)! 

De functie
Als beleidsmedewerker huisvesting adviseer je het bestuur over het te volgen beleid binnen de LSVb-visie, de te voeren lobby op het gebied van studentenhuisvesting en zet je projecten op. Voorbeelden van werkzaamheden zijn het schrijven van rapporten, het organiseren van de Check-je-kamer-tour of het doen van onderzoek naar het beleid van de gemeente in verschillende steden. Verder volg je actief het laatste nieuws op het gebied van studentenhuisvesting en onderhoud je het lokale en landelijke netwerk van de LSVb. 

Wat verwachten we van jou?
Als beleidsmedewerker huisvesting beschik je over een goed analyserend en organiserend vermogen, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je sociaal vaardig. Verder kun je goed zelfstandig werken. Ervaring op het gebied van (studenten)huisvesting, huurrecht en/of politieke lobby is een pré. Ook ben je bereid om nauw samen te werken met een directe collega op het gebied van huisvesting. Verder is een goede beheersing van de Engelse taal erg handig.

Praktische informatie
Het gaat om een functie van 10 uur per week vanaf begin augustus. De uren kunnen flexibel ingedeeld worden, maar worden primair op het kantoor van de LSVb vervuld. Je ontvangt een vergoeding van €12,00 bruto per uur (dit is inclusief vakantiedagen en –toeslag) en je hebt recht op OV-reiskostenvergoeding op basis van 40% korting.  

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan uiterlijk 28 juli (23:59) aanstaande. Stuur een sollicitatiebrief met je CV naar de LSVb, t.a.v. Roos van Leeuwen (roos@lsvb.nl). Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen (030 2316464) of kijken op www.lsvb.nl


Gerelateerd