Landelijke Studentenvakbond

Trainingen op Maat testpagina

Training op Maat hanteert een flexibel tarief voor trainingen, waarbij de opdrachtgever bepaalt wat hij voor de training over heeft. Zo kunnen ook studentenorganisaties met een kleine beurs bij ons terecht voor een trainingsaanvraag.

Fysieke en digitale trainingen
Het is op dit moment weer mogelijk om fysieke trainingen op locatie te volgen met inachtneming van de geldende regels. Daarnaast blijft het een mogelijkheid om digitaal een training te volgen, dit kan bij de intake worden besproken. Interesse? Vul ons online formulier in of mail naar trainingen@lsvb.nl.

Neem voor een vrijblijvend advies contact op via 030-2304050 beschikbaar op maandag en vrijdag of via trainingen@lsvb.nl

Trainingen

Geen training is hetzelfde. ToM past namelijk haar trainingen zoveel mogelijk aan naar de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever. Dit gebeurt in goed overleg. Ieder type training is daarom bij ToM aan te vragen: de trainers van ToM zullen aan de slag gaan om er een geslaagde training van te maken. Op basis van iedere aanvraag worden passende en beschikbare trainers voor de aanvraag gezocht en gevonden. Inspiratie nodig? Hieronder vind je een aantal trainingen die vaker vanuit ToM georganiseerd worden.

Boukje Dotinga Secretaris Vidius 2019-2020

"Tijdens de inwerkperiode van nieuwe bestuursleden hebben wij allerlei inwerktrainingen geregeld via Trainingen op Maat. Van tevoren wordt altijd duidelijk gecommuniceerd over het doel van de training en wat wij eruit willen halen. De trainingen zijn goed voorbereid en passend gemaakt naar de doelgroep. Het is leuk om via de trainingen nieuwe inzichten te krijgen en te werken aan de teambuilding van het bestuur!''

Julian Merkle UCSA Board 2017-2018

''Trainingen op Maat delivers professional and individualised workshops at a more than affordable rate. The individual differences of each organisation do not seem a challenge to them as they tailor their workshop to what you need and use those differences as opportunities to make their training more relevant. We will happily be using Trainingen op Maat again in the future."

Wat houdt de training in?

Persoonlijke ontwikkeling

 • Training Presenteren
  Hoe breng je jouw verhaal overtuigend? In deze training presenteren leer je bijvoorbeeld meer over een juiste lichaamshouding en gebruik van je stem. Aan het eind van de training heb je praktische tips gekregen om jouw verhaal beter over te brengen.
 • Training Feedback geven en ontvangen
  Door middel van feedback kan je jezelf en anderen blijven ontwikkelen. Wat zijn de beste methodes om feedback te geven? En hoe ga je met feedback om die je van anderen krijgt? Je leert tijdens deze training constructief feedback geven en ontvangen aan de hand van theorieën en interactieve opdrachten.
 • Training Timemanagement
  Hoe kun je je tijd efficiënter indelen? Een training timemanagement geeft je bijvoorbeeld de praktische handvaten om planningen op te stellen waar je je daadwerkelijk aan kan houden. Of de training kan je helpen prioriteiten te stellen en reikt bijvoorbeeld methodes aan om je van je eindeloze to-do lijst af te helpen. Aan het einde van de training weet jij beter met je tijd om te gaan.
 • Training Lobbyen en of netwerken
  De juiste contacten zijn vaak cruciaal om doelen te bereiken. Hoe vergroot je je netwerk en hoe zet je deze in én beïnvloed je deze om een optimaal resultaat te bereiken? Je leert tijdens deze training bijvoorbeeld praktische tips over hoe je je netwerk vergroot en hoe je mensen kan overtuigen van jouw standpunt.
 • Stress-management
  Hoe herken jij stress, hoe ga je ermee om en kan je het voorkomen? Deze training richt zich bijvoorbeeld op je werk-privé balans. Aan het einde van de training heb je de handvaten gekregen om signalen van stress te herkennen en weet je welke stappen je vervolgens kan zetten.
Daan Verweij Penningmeester UMTC 2016-2017

"Alles is van tevoren duidelijk afgesproken en doorgesproken, waardoor we uiteindelijk precies hebben gekregen wat we wilden. De trainer was enthousiast en ervaren, waardoor we alles hebben kunnen bespreken en vragen en zelfs een paar onderwerpen hebben aangesneden die we niet dachten te gaan bespreken. Erg positief over de hele gang van zaken en we zullen Training op Maat in ons achterhoofd houden voor toekomstige trainingen, ook op andere gebieden.