Landelijke Studentenvakbond

Secretariaatsmedewerker (12 uur per week)

Kun jij snel schakelen en vind je het leuk om met veel verschillende mensen contact te hebben? Ben jij een ster in het houden van overzicht, organiseren van evenementen en vooral ondersteunen van een bestuur en medewerkers binnen een dynamische organisatie? Lees dan snel verder, want de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) is op zoek een medewerker voor het secretariaat ter ondersteuning van haar activiteiten!

Wat ga je doen?

De LSVb wordt dagelijks op diverse manieren, door verschillende personen en instanties benaderd. Als secretariaatsmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt. Je staat mensen vriendelijk te woord via telefoon, e-mail en in het echt. Je hebt het vermogen in te schatten wat, wanneer en voor wie relevant is. Naast de vaste werkzaamheden varieert het takenpakket ook naar aanleiding van de actualiteiten en huidige bezigheden van de LSVb. Bij het secretariaat werk je in een team met twee andere collega’s waarbij jullie de dagen in de week verdelen. Gezamenlijk stellen jullie het rooster vast, wat betekent dat het mogelijk is om de werkdagen flexibel in te delen. In principe werk je als secretariaatsmedewerker één dag van 8 uur en één dagdeel van 4 uur per week. Echter, het secretariaat rouleert onderling de halfjaarlijkse ‘bestuurssecretariaat’ functie. In deze functie werk je 8 normale secretariaat-uren (1 hele dag) en 4 uur verspreid over de week. Je maakt de agenda en de notulen van de bestuursvergadering en je helpt mee het overzicht te houden op bijvoorbeeld een jaarplanning en de beleidsdoelen. 

Wat verwachten we van jou?

  • Je voornaamste taak is het ondersteunen van het bestuur en de medewerkers, bijvoorbeeld bij het plannen van afspraken. 
  • Je kan goed overzicht houden en je bent daarom goed in staat om met verschillende taken tegelijkertijd bezig te zijn.
  • Bij het uitvoeren van deze verschillende taken heb je veel oog voor detail en werk je gestructureerd en zelfstandig. 
  • Je bent beschikbaar voor minimaal één jaar.
  • Verder heb je affiniteit met studenten en de visie van de LSVb.

Wat krijg je ervoor terug?

Een bijbaan van 12 uur per week. Het inwerken begint op 16 november. Normaal gesproken vinden de werkzaamheden plaats op ons kantoor in hartje Utrecht waar we elke dag met elkaar lunchen en regelmatig buiten werktijd om gezellige dingen doen. Gezien de huidige omstandigheden werken we nu vooral vanuit huis, waar we inmiddels wel goed aan zijn aangepast. Je ontvangt een vergoeding van € 12,00 bruto per uur. Dit is inclusief vakantiedagen- en toeslag. Verder heb je recht op een OV reiskostenvergoeding op basis van 40% korting. 

Solliciteren of meer informatie?

Vragen over de vacature? Mail naar lsvb@lsvb.nl, bel naar 030 2316464 of kijk op www.lsvb.nl. Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan uiterlijk 8 november (23.59u) aanstaande. Stuur een sollicitatiebrief met je CV naar Sam Buisman via sam@lsvb.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 9 november.