Landelijke Studentenvakbond

Midden-West

De Studentenlijn biedt gratis juridisch advies aan hbo- en wo-studenten die vragen of klachten hebben over bijvoorbeeld hun opleiding, onderwijsinstelling, studiefinanciering of huur. Vijf dagen per week wordt de Studentenlijn bemand door jonge juristen. Jaarlijks worden tussen de 750 en 1.000 studenten voorzien van juridisch advies. We helpen graag, maar hebben niet de mogelijkheid om studenten te vertegenwoordigen in (juridische) procedures. Studeer je aan het mbo? Ga dan naar de website van Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs.

Let op: De medewerkers van de Studentenlijn zijn er voor juridisch advies over onderwijs en huisvesting. Heb je nu direct hulp nodig, of is het een noodgeval; neem contact op nemen met de hulpdiensten en/of je eigen onderwijsinstelling. 

Je ontvangt ons antwoord op je e-mail. Let op: onze mailtjes kunnen in de spambox belanden. Houd daarom je spambox in de gaten, wanneer je op een antwoord wacht!

Neem contact op met de Studentenlijn


    Meer dan één bestand uploaden? Voeg dan een wetransfer-link toe bij de beschrijving van jouw vraag/klacht.

    * = verplicht veld

    Deze informatie wordt niet ongevraagd gedeeld met derden. Persoonsgegevens zoals je naam en e-mailadres worden alleen gebruikt om je tot dienst te kunnen zijn. Wil je meer weten over hoe wij met privacy omgaan? Check dan onze Privacyverklaring

    Wegens de vele vragen die wij binnenkrijgen en het streven om zo spoedig mogelijk alle vragen te beantwoorden, kan het zijn dat wij de vraag doorzetten naar het juridisch team van STUUR Rotterdam. Zij zullen dan je vraag in behandeling nemen. Indien je het formulier invult en naar ons toestuurt, ga je akkoord met bovenstaande.