SOM & LOF Inwerkweekend 2019

40,00

Kom ook naar het SOM en LOF Inwerkweekend 2019! Dit weekend is de beproefde kickstart van je jaar in de medezeggenschap op hbo of wo. Studenten in de medezeggenschap van alle niveau’s zijn welkom! Of je nou lid bent van een CMR of studentenraad, decentrale-, facultaire-, instituuts-, academieraad of opleidingscommissie: iedereen kan op het Inwerkweekend iets leren. Daarnaast leg je op dit weekend de basis voor een landelijk netwerk van medezeggenschappers van andere instellingen. Dus kom ook en maak het mee! PS: check in je raad of collega’s mee willen komen: hoe meer zielen hoe meer vreugd. Tot dan!

Met dit formulier kun je de betaling bij inschrijving voor het weekend doen. Nog niet het (volledige) inschrijfformulier ingevuld? Doe dat eerst via deze link.

Let op! Het is bij instellingen bekend dat het inwerkweekend van SOM en LOF een beproefde manier is om de kwaliteit van inspraak door studenten op te verbeteren. Het zal daarom geen probleem zijn om de kosten voor het weekend bij je instelling te declareren als scholing (waar je recht op hebt).

Je krijgt direct een betalingsbevestiging; daarop volgt later een uitgebreide bevestiging om te declareren. Mocht dat niet volstaan, maken we graag een officiële factuur. Stuur je aanvraag, of overige vragen over bijvoorbeeld het programma naar slof@lsvb.nl!

Let op (2): door technische problemen krijgen wij niet altijd een bevestiging van jouw bestelling. Mail je daarom direct altijd na bestelling je orderbevestiging naar lsvb@lsvb.nl. Alvast bedankt!

Categorie:

Beschrijving

SOM & LOF inwerkweekend