Landelijke Studentenvakbond

Lid bestuur Qanu

Wil jij je inzetten voor het verbeteren van de kwaliteit van hoger onderwijs? Dan zijn de LSVb en het ISO op zoek naar jou! Wij zoeken naar een nieuw lid voor in het bestuur van Qanu! Qanu is een stichting die gespecialiseerd is in het leveren van advies op maat over de kwaliteit van onderwijs, onderzoek en beleid. Qanu bestaat uit een team die evaluaties en beoordelingen begeleidt, en trainingen en advies op maat op het gebied van kwaliteitszorg en evaluatieprocessen geeft. Zo zorgt Qanu voor vernieuwing en verbetering.

Wat ga je doen?
Je bent vier keer in het jaar aanwezig bij de vergaderingen van het bestuur van de Qanu. Deze bespreek je voor en na met de bestuursleden van de LSVb en het ISO. Daarnaast lever je, samen met de rest van het bestuur, advies op het gebied van kwaliteitszorg en evaluatieprocessen.

Wie zoeken wij?
- Een student, of recent afgestudeerde
- Iemand die affiniteit heeft met de kwaliteit van het hoger onderwijs
- Iemand die kennis en ervaring heeft op het gebied van het Nederlandse kwaliteitszorgstelsel

Wat krijg je ervoor terug?

Naast relevante ervaring en de mogelijkheid om jouw netwerk uit te breiden met mensen en organisaties uit de wereld van het (hoger) onderwijs ontvang je een vergoeding van €1000,- bruto per vergadering.

Heb je interesse in deze functie?
Solliciteer uiterlijk 6 november (23:59) aanstaande. Stuur een sollicitatiebrief met je CV naar Quinta van Kelle (vankelle@iso.nl).
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen (030 2316464) of kijken op www.lsvb.nl.