Landelijke Studentenvakbond

Vacature: Coördinator Trainingsbureau (11 uur/week)

Weet jij mensen te motiveren en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan zoekt de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) jou! Voor ons Trainingsbureau, 'Trainingen op Maat', zoeken we een coördinator. Wil jij bijdragen aan het ondersteunen, begeleiden en opleiden van (bestuurlijk) actieve studenten door heel Nederland?  Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Samen met je mede-coördinator houd je contact met trainers en opdrachtgevers en help je met het opleiden, begeleiden en motiveren van de trainers. Dit doe je door middel van het organiseren van trainingsdagen, teambuildingsactiviteiten en een jaarlijks opleidingsweekend. Je coördineert de aanvragen voor trainingen die binnenkomen en je koppelt trainers aan opdrachtgevers. Verder zorg je ervoor dat de financiële afronding goed verloopt en de operatie van het Trainersbureau overzichtelijk blijft. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het waarborgen en het verbeteren van de kwaliteit van de trainingen.

Wat verwachten we van jou?

De trainerspoule van Trainingen op Maat bestaat uit zo’n 60 vrijwilligers, enthousiaste en gedreven (oud-)studenten afkomstig uit de medezeggenschap, studentenvakbonden en studentbesturen. Dus is het van belang dat je als trainingscoördinator mensen weet te motiveren en over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast ben je:

  • Administratief en organisatorisch sterk
  • Benaderbaar en sociaal
  • Enkele weekenden per jaar beschikbaar voor trainings-, teambuildings- en sollicitatiedagen
  • Creatief en ondernemend
  • Bij voorkeur bekend met het geven van trainingen en/of coördineren

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een uitdagende en flexibele bijbaan van bij voorkeur 11 uur per week. De functie start in januari.
  • Je ontvangt een vergoeding van € 12,00 bruto per uur (dit is inclusief vakantiedagen en –toeslag). Je hebt recht op een reiskostenvergoeding op basis van 40% korting met OV.
  • Een fijne plek op ons kantoor in hartje Utrecht waar we elke dag met elkaar lunchen en na werktijd vaak nog een drankje met elkaar drinken.

Heb je interesse in deze functie? Solliciteren kan tot en met 13 december 2019.  Stuur een motivatiebrief met je CV naar de LSVb, t.a.v. Roos van Leeuwen (roos@lsvb.nl). Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via (06- 24 51 97 56) of kijken op www.lsvb.nl.


Gerelateerd